EUROKUPOVIFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Milan 1.70, Betis 1.65

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od utakmica Lige Evrope i Lige konferencija koristeći upravo kvote iz Meridiana.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega nekoliko minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica Meridian časti sa 15 KM BONUSA DOBRODOŠLICE bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 100 besplatnih spinova.

Registruj se – i to je sve.

Ne propusti ni današnju specijalnu ponudu! Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži mečeve Lige Evrope i kvalifikuj se za 10 KM bonusa. Meridian nagrađuje 10 igrača koji ispune uslove promocije.

MILAN – RENNES – 1
Kvota: 1.70

Milan igra u možda najboljoj formi od početka sezone. U Seriji A su u zadnjih sedam mečeva ostvarili šest pobjeda, uz remi protiv Bologne kada su promašili dva penala i to je bar malo skinulo pritisak sa Stefana Piolija. U italijanskim medijima mu sve češće traže zamjenu i to definitivno nije znak poštovanja prema čovjeku koji je vratio scudetto na “San Siro” prvi put poslije 11 godina.

Ako je Milan u dobroj formi, šta tek reći za Rennes? Oni imaju niz od osam pobjeda u svim takmičenjima i za sve je najzaslužniji Julien Stephan koji se vratio u klub u novembru prošle godine. Ovo je za njega drugi mandat na klupi kluba iz rodnog grada i sa posebnom emocijom vodi svaki meč. U dobrom raspoloženju putuju u Italiju, ali za ugroziti Milan biće potrebno i još jedno spektakularno veče.

Obrazloženje prognoze: Iako je Rennes jedna od ekipa sa najboljom formom u Evropi, Milan se može pohvaliti sličnim rezultatima. Rossoneri su previše udaljeni od Intera u Seriji A, a opet imaju i veliku zalihu bodova u odnosu na ekipe koje jure mjesto u top 4. To bi im moglo dati više prostora za fokus na Ligu Evrope gdje bi eventualni odlazak do samog kraja i osvajanje trofeja itekako umirio sve one koji bi htjeli da vide Pioliju leđa.

YOUNG BOYS – SPORTING – 3+
Kvota: 1.70

Young Boys igra veoma dobro ove sezone i mogu biti više nego zadovoljni učinjenim do sada. U Ligi šampiona su ostavili Crvenu zvezdu iza sebe što im je osiguralo proljeće u Evropi, dok u domaćem prvenstvu imaju sedam bodova više od Servettea i čini se da će još jedna titula da stigne u Bern. Cilj je napraviti i dobar rezultat u evropskom takmičenju, ali i protivnik je više nego respektabilan na startu nokaut faze.

Sporting je prošle sezone razočarao sve svoje navijače jer su završili na skromnom četvrtom mjestu u Ligi Portugala, ali sve to su popravili u ovoj takmičarskoj godini jer su prvi favoriti za titulu. Imaju jednak broj bodova kao i Benfica, ali i meč manje. Porto je dosta iza i čini se da će trka za prvaka da se vodi između dva lisabonska klubova. “Lavovi” znaju šta im je prioritet, ali to ne znači da će zanemariti Ligu Evrope u potpunosti.

Obrazloženje prognoze: Young Boys je uvijek prepoznatljiv po tome što igraju napadački fudbal i jako rijetko na njihovim utakmicama vidimo mali broj golova. Prethodnog vikenda su odigrali 3:3 sa Luganom, a da je Sporting napadački raspoložen, vidjeli smo u nedjelju kada su pet put tresli mrežu Brage. Sve to obećava sjajan duel u glavnom gradu Švajcarske i najmanje tri gola po našoj prognozi.

BETIS – DINAMO ZG – 1
Kvota: 1.65

Betis već nekoliko godina igra skoro pa identične sezone. Nemaju kvalitet da se upuste u borbu za top 4 u La Ligi, ali isto tako su dominantni u odnosu na ostatak lige, pa nemaju veliki problem da se izbore za minimalno šestu poziciju. Nedostaje im i jedan veliki rezultat u Evropi, ali to bi moglo da se promijeni u nekoliko narednih mjeseci jer su jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige konferencija.

Zagrebački Dinamo u jako lošem raspoloženju putuje u Španiju. Ponovo su kiksali protiv Lokomotive i sve je veći pritisak na treneru Sergeju Jakiroviću. Od “modrih” se uvijek očekuje titula i sve osim toga je veliki debakl u očima navijača. Sada kada zaostaju za Rijekom i Hajdukom, realnije je da fokus stave na domaće prvenstvo iako je jasno da u Sevilli neće igrati sa bijelom zastavom.

Obrazloženje prognoze: Betis je u solidnoj formi i teško je zamisliti da u ovoj situaciji neće biti u stanju da nadigraju Dinamo. Aktuelni prvak Hrvatske je imao dosta poteškoća i u slabašnoj grupi sa Plzenom, Astanom i Ballkanijem i ne vjerujemo da će zaprijetiti ozbiljno domaćinima večeras.

Meridianov tiket dana:

Milan – Rennes – 1
Young Boys – Sporting – 3+
Betis – Dinamo ZG – 1

Ukupna kvota: 4.77

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom februara, na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon Meridian igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button