EUROKUPOVIFUDBAL

U Meridianu su rekordne kvote za oba meča Lige šampiona večeras: PSV 2.20, Inter 1.80

Dvije izuzetno interesantne utakmice nas očekuju u osmini finala Lige šampiona večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

                                                       Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 20. i 21. februara, do 21h.

INTER – ATLETICO MADRID – 1 (1.80) X (3.70) 2 (4.70)

Sa novim kiksevima Juventusa i Milana prethodnog vikenda, Inter je došao na korak od scudetta. Imaju devet bodova više i utakmicu manje od “Stare dame” i bilo bi prvorazredno iznenađenje ako se Nerazzurri ne bi radovali na kraju sezone. To im daje dovoljno prostora da se u potpunosti fokusiraju na Ligu šampiona gdje su u prethodnoj takmičarskoj godini otišli do finala. To je želja svih u klubu i sada.

Situacija za Atletico Madrid je mnogo komplikovanija u La Ligi, mada Diego Simeone i njegovi izabranici mogu malo da odahnu nakon što su sa 5:0 razbili Las Palmas u subotu. Za njih je san o tituli odavno okončan, ali da bi se izbjegla potpuna katastrofa, neophodno je završiti u top 4 u La Ligi. Prije nego što nastave sa tom misijom, očekuje ih duel sa Interom u osmini finala Lige šampiona.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od najpopularnijih igara je “Kombinacija golova”. Daje vam mogućnost da kombinujete broj ili raspona golova u oba poluvremena, a kvote su sjajne. U ponudi se nalazi 81 različita opcija za klađenje, a četiri koje izdvajamo su:

  • I 1+&II 1+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.90
  • I 0-1&II 1-2 (0-1 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.10
  • I 1+&II 0-1 (najmanje jedan gol u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 2.15
  • I 0-2&II 2+ (0-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.45

PSV – BORUSSIA DORTMUND – 1 (2.20) X (3.70) 2 (3.15)

PSV igra jednu od najboljih sezona u posljednjoj deceniji. Na pragu su da osvoje prvu titulu nakon šest godina pošto imaju 10 bodova više od drugoplasiranog Feyenoorda, a ostavili su veoma dobar utisak i u grupnoj fazi Lige šampiona gdje su iza sebe ostavili Lens i Sevillu. S obzirom na relaksiranu situaciju u domaćem prvenstvu, sigurno su posvetili mnogo pažnje Borussiji Dortmund u zadnjih par sedmica.

Borussia Dortmund je proteklog vikenda odigrala “mršavih” 1:1 sa Wolfsburgom. “Milioneri” mnogo osciliraju ove sezone i to je nešto na čemu će Edin Terzić morati dosta da radi u naredna dva mjeseca. U direktnim duelima sa Milanom i Newcastleom su pokazali za šta su sve sposobni, ali česti kiksevi u Bundesligi su pokazatelj da ne mogu u kontinuitetu pružati partije na najvišem mogućem nivou.

Bet Builder je igra pomoću koje možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Samo u Meridianu je moguće pronaći “Bet Builder”, a ako se odlučite za tu igru za meč PSV-Borussia Dortmund i pri tome npr. odaberete sljedeće tipove:

  • Više od 2.5 gola na meču
  • Oba tima daju gol
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Više od 7.5 kornera na meču

Kvota će biti 4.24!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button