EUROKUPOVIFUDBAL

U Meridianu su uvijek najveće kvote za sve mečeve iz Lige šampiona: Barcelona 2.65, Arsenal 1.70

U Napulju i Portu će večeras biti odigrane posljednje dvije utakmice osmine finala Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

                                                       Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 20. i 21. februara, do 21h.

NAPOLI – BARCELONA – 1 (2.65) X (3.50) 2 (2.65)

Napoli ni proteklog vikenda nije uspio da stigne do pobjede u Seriji A. Odigrali su 1:1 na svom terenu protiv Genoe, a ni to ne bi bio slučaj da Cyril Ngonge nije postigao gol u 90. minutu. Ovaj Napoli nije ni blijeda sjenka onog tima koji je prošle sezone dominirao Italijom iako je većina istih igrača i dalje tu. Walter Mazzarri nije ništa popravio za kratko vrijeme koliko je bio u klubu i utisak je da slijede velike promjene na ljeto.

Promjene će se sigurno dogoditi i u Barceloni jer je Xavi najavio odlazak sa kormila Katalonaca onog momenta kada se sezona završi. Legendarni Španac ne želi više da se nosi sa ogromnim pritiskom koji dolazi sa prirodom njegovog posla, ali prije nego što do razlaza dođe pokušaće da napravi nešto veliko sa voljenim klubom u Ligi šampiona. S obzirom u kakvom je stanju Napoli, definitivno su favoriti za prolaz.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dupla sigurica” je igra koju možete pronaći samo u Meridianu, a pomoću nje je tip dobitan i kada se desi samo jedan od dva potencijalna ishoda.

U ponudi je mnogo različitih “duplih sigurica” za meč Napoli-Barcelona, a neke koje izdvajamo su:

  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.50
  • 2 ili I2+ (pobjeda Barcelone ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.55
  • 1 ili 4+ (pobjeda Napolija ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.65
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.75

PORTO – ARSENAL – 1 (5.20) X (3.85) 2 (1.70)

Porto definitivno nema sezonu za pamćenje. U domaćoj ligi su na trećoj poziciji i ne djeluje da će uspjeti da se uključe u šampionsku trku sa Sportingom i Benficom. U Ligi šampiona su uspjeli da se kvalifikuju u osminu finala, ali u konkurenciji Shakhtara i Antwerpa bi bilo veliko razočaranje da nisu uspjeli s obzirom na dosta veći kvalitet koji posjeduju.

Nakon krize koja je bila prisutna u decembru, Arsenal je ponovo zaigrao svoj najbolji fudbal. U Premijer ligi su u zadnja dva kola postigli 11 golova i ponovo su rame uz rame sa Liverpoolom. Bez obzira na to, Mikel Arteta želi da njegova ekipa ode što je dalje moguće i u Ligi šampiona, a dvomeč sa Portom dolazi u odličnom trenutku. 

Dupla opklada” i kombinovanje dvoznaka i broja golova je jedna od najpopularnijih igara za klađenje na fudbal.

U Meridianu su kvote za ovu igru impresivne, a ako odlučite da kombinujete dvoznak na Arsenal (X2) i broj golova, neke od interesantnih opcija za klađenje su:

  • X2&2-5 (neriješeno ili pobjeda Arsenala i 2-5 golova na meču) – 1.65
  • X2&0-2 (neriješeno ili pobjeda Arsenala i 0-2 gola na meču) – 2.15
  • X2&GG (neriješeno ili pobjeda Arsenala i oba tima daju gol) – 2.40
  • X2&I2+ (neriješeno ili pobjeda Arsenala i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.45

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button