EVROPSKE LIGEFUDBAL

Igraj u Meridianu i iskoristi najveće kvote koje postoje: Newcastle 2.45, Liverpool 1.45

Četiri utakmice zaostalog 29. kola Premijer lige se igraju večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

EVERTON – LIVERPOOL – 1 (7.00) X (5.20) 2 (1.45)

Everton je pobjedom od 2:0 protiv Nottingham Foresta vjerovatno napravio i ključni korak ka opstanku u Premijer ligi. Ova sezona će ostati upamćena kao jedna od najturbulentnijih za “Karamele” znajući da im je oduzeto osam bodova zbog kršenja finansijskog fair-playa. Ipak, uspjeli da su da se izbore sa svime time i kada se pogleda njihov raspored, biće šokantno ako ne budu bar 17. nakon 38 odigranih kola.

Liverpool je uvjerljivom pobjedom protiv Fulhama ostao u šampionskoj trci. Njihov problem je što imaju daleko najteži raspored u poređenju sa Arsenalom i Manchester Cityem i oni prostora za kiks nemaju. Moraju dobiti sve utakmice do kraja, a malo gdje mogu “unaprijed” upisati tri boda. Iako su kvalitetom daleko iznad Evertona, gradski derbiji uvijek mogu da donesu razna iznenađenja.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od zanimljivih igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je kombinovanje poluvrijeme/kraj dupla šansa. Veliki broj različitih opcija za klađenje na ovoj igri postoji za meč Everton-Liverpool, a četiri koje izdvajamo su:

  • I 12&12 (na poluvremenu neće biti neriješeno i na kraju neće biti neriješeno) – 1.50
  • I 12&X2 (na poluvremenu neće biti neriješeno, a na kraju će biti neriješeno ili će pobijediti Liverpool) – 1.55
  • I 1X&12 (na poluvremenu će voditi Everton ili će biti neriješeno, a na kraju meč neće završiti neriješeno) – 2.65
  • I 1X&1X (na poluvremenu će voditi Everton ili će biti neriješeno, a identično će biti i na kraju utakmice) – 3.25

CRYSTAL PALACE – NEWCASTLE – 1 (2.80) X (3.70) 2 (2.45)

Pobjede protiv Liverpoola i West Hama su pokazatelj da je uprava Crystal Palacea napravila sjajan potez kada se odlučila da za novog trenera imenuje Olivera Glasnera. Austrijski stručnjak je za relativno kratko vrijeme posložio redove i preostalih pet kola će iskoristiti da vidi na koga može računati naredne sezone, a kome će se “zahvaliti” tokom ljetnog prelaznog roka.

Na “St. James Parku” se neće igrati Liga šampiona drugu godinu uzastopno, ali i plasman u Ligu Evrope bi bio solidan uspjeh jer bi napravili kontinuitet nastupa u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Za tako nešto je potrebno da Newcastle zadrži šesto mjesto na tabeli, a glavni protivkandidat biće im dezorijentisani Manchester United. U toj borbi bi tri boda u Londonu ove srijede bila veoma značajna za “Svrake”.

U ponudi Meridiana postoji ogroman broj različitih specijala za svaku utakmicu, a neke od njih za okršaj Crystal Palace-Newcastle izdvajamo:

  • Sudija gleda VAR na utakmici – DA (2.90) NE (1.30)
  • Ko dobija prvi karton na utakmici? – Crystal Palace (1.86) Newcastle (1.83)
  • Crveni karton na utakmici – DA (4.60)
  • Ko izvodi prvi korner na utakmici? – Crystal Palace (1.80) Newcastle (1.95)
  • Penal na utakmici – DA (3.00)
  • Autogol na utakmici – DA (9.00)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button