EUROKUPOVIFUDBAL

Bomba kvote na El Clasico u Meridianu: Barcelona 4.10, Real Madrid 1.90

Sve oči fudbalske javnosti biće usmjerene u prestonicu Španije večeras gdje će Real Madrid i Barcelona odigrati El Clasico. Kladionica Meridian je kao i uvijek pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

REAL MADRID – BARCELONA – 1 (1.90) X (3.85) 2 (4.10)
Protekla sedmica je donijela dijametralno suprotne emocije za navijače dva najveća španska kluba. Fanovi “kraljevskog kluba” su se radovali velikoj pobjedi u Manchesteru i prolasku u polufinale Lige šampiona, dok su Katalonci osuli paljbu po Ronaldu Arauju koji je zaradio crveni karton, te u konačnici koštao svoj tim eliminacije od PSG-a. Sada ekipe ulaze u El Clasico sa željom da upišu važan trijumf.
Real Madrid pred 32. kolo La Lige drži prvo mjesto na tabeli sa osam bodova više od Barcelone i sigurno bi im odgovarao i neriješen ishod na “Santigao Bernabeu” stadionu. Xavijev tim se nada pobjedi koja bi im ostavila nadu da se može desiti veliki preokret u zadnjih šest kola, te da bi Barcelona u foto finišu mogla da “ukrade” titulu najvećem rivalu i tako bar malo spasila sezonu.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Jedna od igara koju možete pronaći isključivo i samo u ponudi Meridiana je prognoziranje koliko će neki fudbaler imati golova, asistencija, šuteva na gol, šuteva u okvir gola, dodavanja ili uklizavanja na utakmici.
U ponudi Meridiana se nalaze svi igrači Real Madrida i Barcelone, a neke potencijalno primamljive opcije za klađenje bi mogle da budu:
• Rodrygo 3+ šuteva na gol – 1.75
• Frenkie de Jong 93+ dodavanja – 2.00
• Dani Carvajal 3+ uklizavanja – 2.05
• Vinicius Junior 1+ golova – 2.45
• Robert Lewandowski 2+ šuteva u okvir gola – 2.80
• Ilkay Gundogan 1+ asistencija – 4.60

FULHAM – LIVERPOOL – 1 (5.40) X (4.80) 2 (1.55)
Fulham je u prošlom kolu nadigrao West Ham u gradskom derbiju i sada su na 12. mjestu Premijer lige sa 42 skupljena boda. Odlazak Aleksandra Mitrovića se nije osjetio toliko puno koliko su se plašili neki od navijača ovog kluba, te je bez većih problema osiguran opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Do kraja će igrati za prestiž, a veće motivacije sigurno nema od protivnika kakav ih čeka danas.
Liverpool je u četvrtak eliminisan iz Lige Evrope od Atalante što nije veliko iznenađenje nakon poraza od 0:3 na “Anfieldu”. Jurgen Klopp će “Redse” voditi na još šest utakmica u Premijer ligi i za titulu je neophodno da trijumfuju svaki put i da se nadaju kiksevima Manchester Citya. To je jedini način da Kloppova era dobije filmski završetak.
“Bet Builder” je igra koju možete takođe pronaći jedino u ponudi Meridiana. Ova igra vam daje mogućnost da na tiket stavite neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
Ako bi npr. sa utakmice Fulham-Liverpool odabrali sljedeće tipove:
• Pobjeda Liverpoola
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Liverpool postiže prvi gol na utakmici
• Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
Kvota bi bila 3.72.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button