EVROPSKE LIGEFUDBAL

Igraj u Meridianu uz najveće kvote koje postoje: Real Sociedad 2.45, Manchester City 1.35


Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri najsigurnija tipa za klađenje koristeći upravo kvote iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER CITY – MANCHESTER UNITED – 1
Kvota: 1.35

Manchester City možda nije uspio da odbrani trofej u Ligi šampiona, ali su zato ponovo podigli pehar u Premijer ligi. To je šesta titula u sedam godina za tim Pepa Guardiole i postali su suvjereni vladari Engleske. A ne postoji bolji način od završetka sezone nego da u finalu FA Cupa nadigraju najvećeg rivala.

Bez obzira kako završi ovo finale FA Cupa, za Manchester United će na ljeto krenuti neka nova era. Erik ten Hag je na izlaznim vratima “Old Trafforda” i spasiti ga neće ni eventualno osvajanje najstarijeg fudbalskog takmičenja. Ukoliko trijumfuju, “Crveni đavoli” će se makar kvalifikovati za Ligu Evrope. U suprotnom, slijedi im sezona bez evropskog fudbala.

Obrazloženje prognoze: Bez obzira koji možda motiv bude imao Manchester United, teško je vjerovati da u ovom trenutku mogu napraviti bilo šta protiv gradskog rivala. A pri tome neće biti nikakvo iznenađenje ako im Erling Haaland i družina prirede popodne za pamćenje.

KAISERSLAUTERN – BAYER LEVERKUSEN – 2&3-5
Kvota: 1.90

Kaiserslautern je priredio veliko iznenađenje plasmanom u finale Kupa Njemačke, ali istini za volju, žrijeb ih je “milovao” kroz cijelo takmičenje. Koln je jedini tim iz Bundeslige koji im se našao na putu, a i “Jarčevi” neće biti dio elitnog ranga njemačkog fudbala na jesen jer su prije par dana ispali u “Cvajtu”.

Bayer Leverkusen je bio nadomak perfektne sezone, ali to ih je pokvarila Atalanta. Klub iz Bergama je nanio najteži poraz “Apotekarima” u eri Xabija Alonsa i nema dileme da su Florian Wirtz i saigrači izuzetno motivisani da sezonu završe na pobjednički način. Na putu ka tome im stoji Kaiserslatuern.

Obrazloženje prognoze: Govoriti o razlici u kvalitetu je suvišno. Bayer Leverkusen je ove sezone bio jedna od najboljih ekipa u čitavoj Evropi, a Kaiserslautern je umalo ispao u treći rang njemačkog fudbala. Očekujemo sigurnu pobjedu gostiju i meč u kojem ćemo vidjeti između tri i pet golova.

REAL SOCIEDAD – ATLETICO MADRID – 1
Kvota: 2.45

Real Sociedad je u prošlom kolu La Lige ostvario jednu od najvažnijih pobjeda ove sezone. Nadigrali su Betis sa 2:0 u gostima i na taj način su potvrdili šesto mjesto u “Primeri”. To im je donijelo grupnu fazu Lige Evrope i nastaviće kontinuitet igranja interkontinentalnog fudbala i naredne jeseni.

Za Atletico Madrid ovo će biti još jedna prosječna sezona. Pamtiće se eliminacija Intera i prolazak u četvrtfinale Lige šampiona, ali navijači ovog kluba žele još više od toga. Četvrto mjesto u domaćem prvenstvu je ispod očekivanja i sigurno Diegu Simeoneu predstoji dosta posla na ljeto.

Obrazloženje prognoze: Iako ova utakmica nema apsolutno nikakav rezultatski značaj, očekujemo da motiv bude presudan. Real Sociedad će željeti da se oprosti od svojih navijača na propisan način, a ne postoji bolja prilika od pobjede protiv Atletico Madrida. “Jorgandžije” su mislima već na odmoru i to se vidjelo prošlog vikenda kada ih je Osasuna demolirala u prijestonici Španije.

Meridianov tiket dana:

Manchester City – Manchester United – 1
Kaiserslautern – Bayer Leverkusen – 2&3-5
Real Sociedad – Atletico Madrid – 1

Ukupna kvota: 6.28

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u maju na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button