EVROPAKOŠARKA

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti za osvajača Evrolige: Real 2.15, Panathinaikos 3.50

Od petka do nedjelje će u Berlinu biti odigran Final Four Evrolige, a kladionica Meridian je i ovoga puta spremila najraznovrsniju ponudu i najveće kvote na planeti.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Preostalo je da se odigraju još četiri utakmice u Evroligi i biće spuštena zavjesa na takmičarsku godinu 2023/2024. Četiri najbolje ekipe su stigle do Berlina gdje će se boriti za najvrijedniji trofej u evropskoj košarci.

Parovi polufinala koja se igraju u petak su:

  • Panathinaikos (1.60) – Fenerbahče (2.20)
  • Real Madrid (1.40) – Olympiacos (2.70)

Pored odlične dnevne ponude i velikog broja različitih košarkaških igara za oba meča, Meridian je spremio i ogroman broj specijala pomoću kojih možete višestruko naplatiti svoje košarkaško znanje.

Jedna od tih igara je i klađenje ko će osvojiti Evroligu i prije samog početka Final Foura, a kvote su sljedeće:

  • Real Madrid – 2.15
  • Panathinaikos – 3.50
  • Fenerbahče – 5.45
  • Olympiacos – 6.30

Možete u Meridianu i da duplirate vaše šanse ako vjerujete u grčke klubove pošto možete da se kladite iz koje države će doći šampion. Ako izaberete Grčku, kvota je 2.30 i profitiraćete u slučaju da pehar podigne Panathinaikos ili Olympiacos.

Prošlogodišnji Final Four koji se igrao u Kaunasu je pripao Real Madridu zahvaljujući pogotku Sergija Llulla. Ipak, za MVP-a je proglašen Walter Tavares. Ako možete unaprijed da pogodite koji će igrač biti najbolji na završnom turniru ove sezone, šansa za profit je izuzetna. U ponudi Meridiana se nalaze skoro svi članovi sva četiri tima, a neki od favorita po kvotama su:

  • Facundo Campazzo – 5.50
  • Kendrick Nunn – 7.00
  • Mario Hezonja – 8.00
  • Džanan Musa – 9.00
  • Kostas Sloukas – 10.00
  • Nigel Hayes-Davis – 12.00
  • Nikola Milutinov – 19.00

Pored klađenja na MVP-a Final Foura Evrolige, Meridian vam daje opciju da prognozirate i ko će biti najbolji strijelac, najbolji asistent i najbolji skakač završnog turnira.

Kada se radi o poenterima, apsolutni favorit je Kendrick Nunn na koga je kvota 2.75. Druga najbolja opcija je Mathias Lessort sa kvotom 9.00, a svoje mjesto u “top 6” zauzimaju još Mario Hezonja i Džanan Musa na koje je kvota 10.00, kao i Scottie Wilbekin i Kostas Sloukas koji se nude kao opcije po kvoti 11.00.

Kada se radi o broju asistencija, prvi favorit je Facundo Campazzo sa kvotom 2.10, na Kostasa Sloukasa je kvota 3.25 da će imati najviše dodavanja za koš na Final Fouru, dok treće mjesto pripada Nicku Calathesu (5.50). U top 5 su još Thomas Walkup (6.00) i Sergio Rodriguez (7.00).

Aktuelni MVP Final Foura Walter Tavares je glavni kandidat da ima najviše skokova na Final Fouru i na njega je kvota 4.00. Prate ga centri grčkih velikana Mathias Lessort i Nikola Milutinov na koje je kvota 6.00, a onda i Dinos Mitoglou koji se nudi po kvoti 8.00.

Sastavi dobitnu Final Four kombinaciju u Meridianu i profitiraj na košarkaškom znanju!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u maju na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button