GRAND SLAMTENIS

U Meridianu su najveće kvote za sve mečeve sa Roland Garrosa: Hurkacz 2.10, Dimitrov 1.80

Danas ćemo saznati imena četiri putnika u četvrtfinale Roland Garrosa u muškom singlu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

HUBERT HURKACZ – GRIGOR DIMITROV – 1 (2.10) 2 (1.80)
Derbi meč današnjeg dana na Roland Garrosu igraće Hubert Hurkacz i Grigor Dimitrov, dva člana top 10 na ATP rang listi. Hurkacz nije imao blistav prvi dio sezone, ali je podizao formu kako je vrijeme prolazilo. Uspio je da osvoji ATP 250 u Eštorilu, a i na Mastersu u Rimu je stigao do četvrtfinala. U prva tri kola na Roland Garrosu je svaki put morao da igra minimalno četiri seta, ali protiv Denisa Shapovalova je prikazao najbolje izdanje na turniru.
Grigor Dimitrov je s druge strane do četvrtog kola Roland Garrosa došao bez ikakvih poteškoća. Najviše problema mu je napravilo to što je meč protiv Zizou Bergsa igrao u dva dana, pa je moguće da neće biti 100% fit za okršaj sa Poljakom. Istina je da je i Hurkacz svoj okršaj trećeg kola igrao u dva dana, ali je Bugarin imao komplikovaniji duel i proveo je više vremena na terenu. Ovo je jedini grand slam na kojem Dimitrov nije išao dalje od četvrtog kola i imaće poseban motiv.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
U zadnje vrijeme je sve popularnija igra klađenja na tenis “Hendikep setova”, a u Meridianu se nudi po odličnim kvotama.
Ako npr. odaberete hendikep -1.5 i odlučite da se kladite na H1 (pobjeda Hurkacza sa 3:1 ili 3:0), kvota je više nego primamljivih 2.90. H2 i opklada da Dimitrov uzima minimalno dva seta na meču je 1.40.
S druge strane, obrnuti hendikep 1.5 takođe može da bude opcija. U ovom slučaju je H2 pobjeda Dimitrova sa 3:0 ili 3:1, a kvota je 2.35. Na to da će poljski teniser osvojiti minimalno dva seta na meču, koeficijent je 1.55.

FELIX AUGER-ALIASSIME – CARLOS ALCARAZ – 1 (6.55) 2 (1.15)
Svaki meč Carlosa Alcaraza se prati sa posebnom pažnjom pa će to biti slučaj i danas iako je na papiru apsolutni favorit protiv Felixa Augera-Aliassimea. Kanadski teniser već dvije godine doživljava ogromnu stagnaciju u svojoj karijeri i definitivno nije opravdao očekivanja, mada je finale Mastersa u Madridu pokazatelj da se vraća na pravi put. Na Roland Garrosu je ostvario tri sigurne pobjede i sa dosta samopouzdanja izlazi na megdan Alcarazu.
Mnogi su predviđali da će ova teniska godina u potpunosti pripasti Alcarazu, ali to definitivno nije slučaj. Osim titule u Indian Wellsu, svi ostali rezultati su bili ispod realnog nivoa. Istina je da zbog povrede nije igrao na šljaci nigdje osim u Madridu, ali poraz od Andreya Rubleva u prijestonici Španije je pokazala određene slabosti. Ni na Roland Garrosu još uvijek nije dostigao svoju najbolju igru, međutim ona vjerovatno neće biti ni potrebna da se eliminiše Auger-Aliassime.
U Meridianu možete za svaki teniski meč da pronađete dosta specijala za klađenje, a neki koje izdvajamo sa ovog meča su:
• Ukupno breakova na meču 7.5 – MANJE (1.75) VIŠE (2.00)
• Ukupno tie-breakova na meču 0.5 – MANJE (1.65) VIŠE (2.10)
• Prvi break na meču pravi? Auger-Aliassime (3.65) Alcaraz (1.25)
• Auger-Aliassime pravi break u prvom setu – DA (2.10) NE (1.65)
Na programu će danas biti još dva meča četvrtog kola Roland Garrosa u muškom singlu. Stefanos Tsitsipas će kao veliki favorit igrati protiv Mattea Arnaldija, a još izraženiji takav status ima Janik Sinner u okršaju protiv autsajdera Corentina Mouteta koji je jedini preostali francuski teniser u žrijebu.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button