FUDBAL

Tiket dana: Tri “keca” iz afričkih i azijskih kvalifikacija vode do velikog profita ovog četvrtka

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz afričkih i azijskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igraju ovog četvrtka.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

SENEGAL – DR KONGO – 1
Kvota: 1.55

Senegal se u posljednjoj deceniji pozicionirao kao jedna od najboljih afričkih selekcija pod vođstvom Aliou Cissea. Prije tri godine su osvojili Kup nacija, a imali su dobar nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nema sumnje da žele biti učesnik Mundijala i za 24 mjeseca, a da bi se to desilo moraće da završe na vrhu svoje grupe gdje im je upravo DR Kongo jedan od glavnih konkurenata.

DR Kongo je kvalifikacije počeo sigurnom pobjedom protiv Mauritanije, ali su nakon toga izgubili od Sudana i ova utakmica je izuzetno bitna kako ne bi zaostali previše za Senegalom. Yoane Wissa je trenutno najveća zvijezda reprezentacije i napadač Brentforda će morati da prikaže najbolje izdanje jer se DR Kongo uzda da bi baš mogao biti heroj na ovom gostovanju u Diamniadiu.

Obrazloženje prognoze: Iako DR Kongo iz godine u godinu sve više napreduje, kvalitet je ipak na strani Senegala. I oni su u prošlom kolu kvalifikacija odigrali “mršavih” 0:0 protiv Toga i nema sumnje da će biti silno motivisani da se iskupe za to.

KINA – TAJLAND – 1
Kvota: 1.90

Kina na Svjetskom prvenstvu nije bila još od 2002. godine i očekuju da se to promijeni sa povećanjem broja učesnika na predstojećem turniru. Za tu misiju je angažovan prekaljeni trener Branko Ivanković, a pod njegovom dirigentskom palicom su skupljena četiri boda u dva martovska okršaja sa Singapurom.

Tajland je imao mnogo manje uspjeha pošto su osvojili samo jedan bod u “dvomeču” protiv Južne Koreje. Oni će zadržati realne šanse za prolaz grupe samo ukoliko nadigraju Kinu danas, dok bi u slučaju neriješenog ishoda trebalo puno toga da se poklopi u posljednjem kolu ove faze kvalifikacija.

Obrazloženje prognoze: Iako bi i bod ostavio Kinu u lijepoj prednosti u odnosu na Tajland, oni sigurno ne žele prepuštati ništa slučaju u posljednjem kolu. U prvom kolu kvalifikacija su trijumfovali sa 2:1 u Bangkoku i nema razloga da isto ne učine i sada kada će iza sebe imati veliku podršku navijača.

EGIPAT – BURKINA FASO – 1&2+
Kvota: 1.80

Egipat je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru što je predstavljalo veliko razočaranje za Moa Salaha i generaciju okupljenu oko njega. Ako je vjerovati onome što smo vidjeli u uvodna dva kola ovih kvalifikacija, definitivno su naučili na greškama i u ovaj meč ulaze svjesni da bi pobjedom napravili ogromnu razliku u odnosu na sve ostale timove u grupi.

Burkina Faso je 2021. godine bila najveće iznenađenje Kupa nacija kada su stigli čak do polufinala gdje ih je eliminisao Senegal, a na krilima tog uspjeha nastavljen je reprezentativni progres. Kvalifikacije su počeli sa četiri boda iz dva meča i okršaj u Egiptu će odrediti njihovu dalju sudbinu.

Obrazloženje prognoze: Definitivno Burkina Faso može da predstavlja iznenađenje u ovim kvalifikacijama, međutim Egipat je pokazao u prva dva kola koliko je fokusiran i spreman da ne ostavi ni najmanji dio mogućnosti da ne budu prvoplasirani. Znaju da igraju protiv direktnog rivala i vjerujemo da će trijumfovati u meču u kojem će postići minimalno dva gola.

Meridianov tiket dana:

Senegal – DR Kongo – 1
Kina – Tajland – 1
Egipat – Burkina Faso – 1&2+

Ukupna kvota: 5.30

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button