ATPTENIS

Đoković: Ako znate kako da pobedim Nadala na RG…

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković kaže da će učiniti sve da osvoji Rolan Garos, ali da na tom putu ima veliki problem u vidu Rafaela Nadala koji je 13 puta slavio u Parizu.

Đokoviću je to pošlo za rukom 2016. a uspjeh želi da ponovi i ove godine u Francuskoj gdje će najbolji teniseri igrati od 23. maja.

“Imam problem na Rolan Garosu. Zove se Rafaela Nadal. Ali, pokušaću da osvojim trofej…” rekao je Đoković za francuske medije, a prenio Sport klub.

“Ako imate savet kako da ga pobedim, nemojte da oklevate. Moraš da budeš na vrhuncu fizičkom i mentalnom ako želiš da dobiješ Rafu. Jednom sam to uradio, ali sam gubio vrlo, vrlo često. Mislim da je to najveći izazov u tenisu danas. Ja volim izazove i daću sve od sebe da ga prebrodim”, rekao je srpski as.

Nole je 8. marta postao teniser koji je najduže proveo na prvom mjestu ATP rang – liste (311 sedmica) a sada mu je cilj da stigne Nadala i Rodžera Federera po broju grend slem trofeja. Đoković ih ima 18, dva manje od dvojca koji drži rekord.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button