FUDBAL

Stojković pred večerašnji meč: Azerbejdžan ekstremno težak protivnik

Fudbalska reprezentacija Srbije danas igra protiv Azerbejdžana u Bakuu meč trećeg kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo.
Duel počinje u 18 časova.
Na pitanje da li ima osjećaj da se poslije dva dobra rezultata na startu kvalifikacija nacija malo trgla i da je ponovo uz reprezentaciju, selektor Dragan Stojković je odgovorio:

“Generalno da, prema pisanju medija. Ne pratim mnogo, ali vidim da su zadovoljni onim što smo uspeli da prikažemo u prve dve utakmice, tako da je to put kojim želimo da idemo, da ih još više ubedimo da ćemo se uvek boriti i da ćemo uvek igrati za gol više. Da ćemo biti tim koji uvek napada i koji se ne boji ni jedne ekipe, uz sav respekt prema svakoj selekciji protiv koje budemo igrali. Imao sada još veću obavezu da nastavimo, da jednostavno usrećimo ljude.”

On je istakao da ne postoji lagana utakmica i dodao:
“Igrači će dobiti informacije koje su potrebne za ovakvu utakmicu. Lično smatram da je ovo ekstremno teška utakmica, ekstremno težak protivnik i sa tim saznanjem mi moramo ući u utakmicu. Ući, odigrati je i završiti je na način na koji mi to želimo. Samo uz najozbiljni pristup.”

FOTO: Fudbalski savez Srbije

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button