KOŠARKA

Zvezda dočekuje Armani

Pred košarkašima Crvene zvezde je pakelna sedmica – večeras dočekuju Armani u 32. kolu Evrolige, 1. aprila ekipu Makabija, a 4. aprila gostuju Cedevita Olimpiji u ABA ligi.

Beogradski “crveno-bijeli” će sa italijanskim timom igrati od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić“. U prvoj utakmici ove sezone Crvena zvezda je slavila u Milanu sa 87:79.

Tim u koji su pred početak sezone stigli bivši igrač Crvene zvezde Kevin Panter, Luđi Datome, Kajl Hajns, Zek Ledej, Sajks, i sačuvan nukleus tima (Rodrigez,Micov, Rol, Tarčevski…) bori se za plasman u plej of – što je i zacrtani cilj kluba za ovu sezonu.

“Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica protiv vrlo jake i iskusne ekipe. Tim koji je napravljen za najviše domete i koji je nadograđen izvanrednim igračima na već dokazane koji su tu od ranije. Nije nam lako, utakmice se ređaju kao na traci a mečevi sa Armanijem i Makabijem su zaista veliki izazovi. Međutim, naše je da se borimo, bez obzira što nemamo pritisak rezultata, ali želimo da ostavimo dobar utisak u završnici lige u kojoj smo imali brojne izazove i probleme tokom ove sezone”, rekao je Lengston Hol, koji nakon brojnih problema i povrede, pa Covida-19, polako hvata ritam.

Trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim bez obzira što nema rezultatski imperativ želi da da sve od sebe i pokaže maksimum u predstojećim mečevima.

Ostali parovi 32. kola: danas, 19 časova: Zenit – CSKA, Real Madrid – Anadolu Efes, Žalgiris – Alba, 20 časova: Panatinaikos – Baskonija, Makabi – Barselona, sutra, 19 časova: Himki – Asvel, 21 čas: Valensija – Olimpijakos.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 예능 다시보기
Back to top button