TENIS

Milinović Đokoviću uručio najviše priznanje TSRS

Predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović uručio je najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću najviše priznanje Teniskog saveza Republike Srpske za nemjerljiv doprinos afirmaciji i razvoju teniskog sporta u Srpskoj.

Novak Đoković je, kaže Milinović, opredjeljen da i dalje pruža snažnu podršku razvoju tenisa u Republici Srpskoj.

“Saradnja Teniskog saveza Republike Srpske sa Novakom Đokovićem i njegovom porodicom se nastavlja uprkos pandemiji korona virusa. Novak je istakao da želi da pomogne razvoj teniskog sporta u Republici Srpskoj u svim kategorijama. Dotakli smo se klupskih prvenstava kao jedne od najbitnijih karika za razvoj teniskog sporta i potrebe da se što prije krene u organizaciju takve vrste nacionalnog prvenstva. Naglasio je važnost fjučersa i čelendžera koji se organizuju u Republici Srpskoj i izrazio punu podršku radu Teniskog saveza Republike Srpske”, rekao je Milinović i dodao:
“Razgovarali smo na koji način se dalje, uz Novakovu podršku, može nastaviti dalji razvoj teniskog sporta i u Republici Srpskoj i u regionu. Novak je izrazio žaljenje što do sada nije bio u mogućnosti da zaigra u Banjaluci na novom terenu ali je dodao da će se i to desiti u narednom periodu. Međutim, on je sada prioritetno posvećen Roland Garosu i ostalim Grend Slemovima.”

Novak Đoković i Draško Milinović razgovarali su organizaciji čelendžera „Srpska Open“

“Kada je u pitanju održavanje čelendžera ‘Srpska open’ ostalo je još nekoliko detalja koje je potrebno uslaglasiti da bismo bili sigurni da li će ove godine biti održan turnir ‘Srpska Open’ što je svakako velika želja i Novaka Đokovića i Teniskog saveza Republike Srpske”, dodao je Milinović.

Podsjećamo, Novak Đoković je, sa svojom porodicom, prošle godine bio inicijator organizacije velikog projekta Adria Toura, a među gradove organizatore uvrstio je Banjaluku.

Priznanje je uručeno i ocu Novaka Đokovića, Srđanu koji je od samog početka pruža bezrezervnu podršku Teniskom savezu Republike Srpske.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button