ATLETIKA

Sara Lučić četvrta u Evropi u skoku uvis

Član sokolačkog Atletskog kluba “Glasinca” Sara Lučić je, skokom uvis 179 centimetara, osvojila četvrto mjesto na ekipnom prvenstvu Evrope održanom u Limasolu na Kipru, rekao je Srni trener ovog kluba Neđo Đurović.

Đurović je rekao da je Lučićeva proteklog vikenda nastupila u veoma jakoj konkurenciji sportista iz 16 zemalja, u grupi C.

“Radujemo se što Sara postiže dobre rezultate i što imamo mladu atletičarku koja dokazuje da je u grupi među najboljima i na evropskim takmičenjima, što je za sokolački sport veliki uspjeh”, istakao je Đurović.

Prema njegovim riječima, Lučićeva će u pratnji trenera narednog vikenda, 26. i 27. juna, učestvovati na prvenstvu Balkana u Smederevu.

Đurović je istakao da će šest pionira Atletskog kluba “Glasinac” nastupiti na prvenstvu Republike Srpske za starije pionire u nedjelju, 27. juna, u Trebinju.

“Od njih očekujemo dobre rezultate”, naglasio je Đurović.

Atletski klub “Glasinac” osnovan je na Sokocu 2000. godine i po broju osvojenih medalja na prvenstvima Republike Srpske, BiH i Balkana spada u grupu najuspješnijih u Srpskoj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button