TENIS

Adam Leri predvodi Đokovićev PTPA tim

Asocijacija profesionalnih tenisera (PTPA), koju su osnovali Novak Đoković i Vašek Pospišil, imenovala je ljude koji će u narednom periodu biti na čelu udruženja.

Za izvršnog direktora postavljen je Adam Leri. Imao je dugogodišnje iskustvo rada u asocijaciji igrača u hokejaškoj NHL ligi.

Keri Sesil biće zadužen za Odnose sa javnošću, dok će u Savjetodavnom odboru biti Bil Ejkman, Majkl Hiršfeld, Rebeka Mekdonald, Katarina Pijetlović i Anton Rabi. Sjedište će biti u Kanadi.

„Zahvalan sam našem PTPA timu i svim igračima koji su prišli našem timu, kako bi učinili sve da nam svima bude bolje u ovom našem divnom sportu. Želimo da pomognemo svim igračima, ne samo onima koji su među 100 najboljih, kako bi pristojno živeli i kako bi njihova prava bila zaštićena i na terenu i van njega. Od vrha do dna, moramo da imamo zajednički glas, koji će pomoći igračima i danas i u budućnosti“, rekao je Novak Đoković.

Vašek Pospišil bio je oduševljen formiranjem tima koji će voditi PTPA.

„Sa Adamom na čelu i sa svim ovim divnim ljudima napravili smo ogroman korak naprijed ka našem cilju, a to je da stvorimo fer uslove i pristojno okruženje za sve profesionalne tenisere“, istakao je Pospišil.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: visit website
Back to top button