BICIKLIZAMTRKA BANJA LUKA-BEOGRAD

Trka „Beograd – Banjaluka“ najbolji sportski događaj

Biciklistička trka „Beograd – Banjaluka“ proglašena je za najbolji sportski događaj u gradu na Vrbasu tokom 2020 godine, što je još jedno u nizu priznanja za ovu manifestaciju. Članovi žirija koji su odlučivali o nagradama na nivou Banjaluke za minulu godinu nisu imali dilemu – organizator koji je okupio više od 100 biciklista iz svih krajeva svijeta u vrijeme pandemije zaslužio je sve pohvale.

– Svaka nagrada nam itekako mnogo znači jer je to dokaz da smo na odličnom putu i da neko prati naš rad. Nismo poput većine organizatora događaja ustuknuli ni pred pandemijom, bili smo možda malo i ludački hrabri, ali nam se ta hrabrost isplatila. Srećan sam naravno što je tako i što smo pokazali da ništa nije nemoguće ni onda kada izgleda da jeste – rekao je direktor trke Vladimir Kuvalja.

Tim na čijem je čelu već je uspješno organizovao i 15. izdanje trke koje je održano u aprilu ove godine, a sada slijedi možda i najveći izazov, granfondo Svjetska serija, te granfondo Svjetsko prvenstvo.

– Događaji u avgustu i oktobru u Istočnom Sarajevu predstavljaju najveći mogući izazov, ali ne sumnjam da ćemo ga savladati kao i sve prethodne. Preduzeli smo sve potrebne korake da tako bude, imamo sjajnu saradnju sa gradskim vlastima Istočnog Sarajeva, predstavnicima Olimpijskog centra Jahorina i republičkim institucijama, a kao što znate, već smo uhodan tim ljudi, pa vjerujem da ne postoji ni promil šanse da našto krene po zlu. Vrijedno radimo svaki dan i raširenih ruku čekamo više hiljada biciklista koji će posjatiti republiku Srpsku i BiH ovog ljeta i jeseni – rekao je Kuvalja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button