TENIS

“Ko je to bolji od Novaka?” Britanac priznao da je šampion Vimbldona neko na koga se ugleda

Britanac Džek Drejper priznao je da je ponosan na svoju igru u meču sa Novakom Đokovićem.

Svjetski broj jedan je pobijedio u četiri seta, 4:6, 6:1, 6:2, 6:2, ali Drejper je pokazao da ima talenta i da u budućnosti može mnogo.

“Bilo je to zaista veliko iskustvo za mene. Atmosfera je bila sjajna, bilo je lijepo igrati sa Novakom, igračem kojem se svi toliko divimo. Definitivno, veliko iskustvo za mene. Zadovoljan sam kako sam se danas držao, naročito sam zahvalan na toj atmosferi”, kaže Drejper.

Britanac je priznao da je šampion Vimbldona neko na koga se ugleda.

“Novak je velika inspiracija za mene, jedan je od najvećih igrača svih vremena. Imam 19 godina, još mnogo toga treba da naučim, a ko je bolji za to od njega. On je sjajan model za sve mlade igrače i drago mi je da smo danas dijelili teren, nadam se da ćemo se još sastajati”.

Nema razloga, kako je rekao, da bude razočaran.

“Okliznuo sam se na nekoliko važnih poena, mada sam u prvom setu igrao na dobrom nivou. Znao sam da on ima više nivoa i da to neminovno dolazi, ali uzeti set Novaku Đokoviću i to na mom debiju, to je nešto što nikada neću zaboraviti. Nadam se da ću s godinama koje dolaze sve više napredovati”, poručio je britanski teniser.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button