FUDBAL

Hrvatski trener: Slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku

Traju reakcije u Hrvatskoj nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

“Vatreni” su u osmini finala izgubili od Španije poslije produžetaka rezultatom 5:3, ali se u komšiluku više od povratka od 1:3 do 3:3 u posjlednjih 10 minuta regularnog dela, priča o primljenim golovima kada je Ante Rebić mijenjao kopačke, odnosno, Josip Gvardiol pio vodu.

Svoj komentar dao je i Ilija Lončarević, 76-godišnji trener Intera iz Zaprešića,koji je imao nesvakidašnje poređenje poraza Hrvatske.

– To je stvar odluke da se ide drastično rješavati. Je li Ante Rebić, bez obzira na neoprezan, čak sirov izlazak s tom izjavom, još vruć od svega toga, napada zbog one situacije s kopačkama… Treba li ići drastično? Treba ako je Rebić s tom izjavom narušio atmosferu u reprezentaciji. No, mora li biti odmah udaljen? Jer takmičenje se završilo – rekao je Lončarević, a nekako cijelu situaciju povezao sa Srbima i Kosovskom bitkom iz 1389. godine.

– Imam neke svoje primjedbe u vezi naših komentatora na televiziji. Prvo, htio bih da budu konkretniji. Ja samo slušam o našim fenomenalnim igračima, fenomenalnom ovom, o odličnom rezultatu, odličnih 10 minuta protiv Čeha, Španaca. Počeli smo da slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku. Pa ne možemo baš slaviti poraze – dodao je hrvatski trener.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button