BIHFUDBAL

Jevtić se pozdravio sa Drinom, najbliži ostanku u Semberiji

Poslije tri godine provedene u dresu Drine, jedan od ljubimaca zvorničkih navijača, Siniša Jevtić, odlučio je da potraži novu sredinu.

– Smatram da je došlo vrijeme za nove izazove i da sam u Drini dao svoj maksimum, što su prepoznali i navijači i svi u klubu, ali uprkos tome nismo mogli da se dogovorimo o nastavku saradnje. S obzirom da sam u fudbalskom svijetu već izgradio ime, čim se pročulo da sam slobodan igrač, stigle su i određene ponude. Neke pregovore sam već počeo, tako da bi se uskoro trebalo znati koji dres ću nositi od jeseni. Iskreno, najbliži sam odluci da to bude neki od semberskih klubova, ali o tom po tom. Drini želim mnogo sreće u predstojećoj sezoni – kaže Jevtić.

Osim Drine u kojoj je jedno vrijeme nosio i kapitensku traku, dvadesedmogodišnjii Jevtić je nosio i dres Napretka iz Donjeg Šepka, a igrao je i za  Tuzla siti. Zanimljivo je da, iako igra na poziciji štopera, postiže i veliki broj golova. Fudbalski počeci ga vežu za Šekoviće, a svaka ekipa za koju je igrao poslije matičnog kluba, u sezoni koju je proveo u njoj,  ušla je u viši rang takmičenja – srebrenički Guber iz društva regionalaca u Drugu ligu, a Napredak iz Šepka u Prvu ligu RS.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: super kaya88
Back to top button