GRAND SLAMTENIS

Nole razbjesnio Engleze pred finale

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković otkrio je za koga će navijati u finalu Evra i sasvim sigurno razljutio Engleze koji ovaj dan čekaju praktično otkako su počeli da šutiraju loptu.

Danas je London sportski centar svijeta. Od 15 časova Đoković i Mateo Beretini će se boriti za trofej na Vimbldonu, a od 21 čas pada odluka da li će Engleska ili Italija vladati evropskim fudbalom narednih godina.

– Beretini nema puno da izgubi protiv mene, ali zato Italija može puno protiv Engleske. Nadam se da će to biti dva sjajna meča i da će Italija pobijediti samo u onom večernjem –  poručio je Đoković za italijanski „Skaj“.

Đoković je poznat i kao navijač Milana od inostranih klubova, što je svojevremeno promovisao, a ovakvu poruku sigurno mu neće zaboraviti Englezi koji ga ionako ne simpatišu previše. Zato ne treba da čudi ako od 15 časova bude čuo još jače zvižduke sa tribina Centralnog terena. Međutim, Nole je kroz karijeru pokazao da se na ovaj način najbolje hrani enegrijom i da je najjači kada su svi protiv njega!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button