TENIS

Poklonili se najboljem: Objava US opena o Novaku Đokoviću iznerviraće “hejtere” VIDEO

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković nalazi se u Njujorku gdje je započeo pripreme za posljednji Grend slem u ovoj sezoni.

Srpski teniser pokušaće da na tronu nasledi Dominika Tima, koji je turnir osvojio prošle godine, ali zbog povrede titulu neće braniti.

Novak je inače prvi teniser poslije više od pola vijeka koji je na US open stigao sa šansom da osvoji sva četiri Grend slem turnira u jednoj kalendarskoj godini, a u toku dana odradio je prvi trening po dolasku u kompleks.

US Open je poželio dobrodošlicu Novaku, a nema sumnje da se Đokovićevim “hejterima” ova poruka neće vidjeti: “Najveći teniser na svijetu na najvećem terenu na svijetu”.

A ono što je još interesantnije, prvi put se pojavio na stadionu “Artur Eš” od meča 4. kola prošle godine kada je diskvalifikovan nakon što je nehotice pogodio linijskog sudiju.

Ostao je Novak tada bez svih ATP bodova, što znači da će sada moći da ih osvoji ukupno 2.000 i tako zacementira svoje prvo mjesto na ATP listi. Jedini koji mu ozbiljnije prijeti na tom planu je Danil Medvedev, koji je u sjajnoj formi.

Nole je tokom dana trenirao zajedno sa suosnivačem PTPA organizacije, Vasekom Pospišilom, gdje je obavio i jedan kraći razgovor. Komentarisali su teške uslove u Njujorku uz nadu da će oni biti nešto bolji iduće sedmice.

– Hajde! Idemo, US open! – poruka je Novaka i Pospišila na kraju video snimka na Instagramu.

Ovo će biti prvi turnir na kojem će Novak nastupiti od Olimpijskih igara gdje je u borbi za bronzu u singlu poražen od Karenja-Buste, a u miks dublu predao meč sa Ninom Stojanović.

Video možete pogledati OVDJE.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Library
Back to top button