FUDBALREGION

Partizan ima mnogo bolji procenat vakcinisanih od Zvezde

Vlada demokratija u Partizanu, poštuje se pravo izbora, ali se isto tako poštuju i načela grupe, koja u vremenu pandemije dobija sugestije da je ipak bezbjednije za sve ako jedinke (igrači) budu vakcinisane, jer se na taj način sprečava širenje zaraze.

U odnosu na vječitog rivala, gdje sitaucija nije sjajna (dva fudbalera su vakcinisana), među crno-bijelima je značajno bolja situacija na tom planu i svakodnevno se vrše konsultacije na relaciji stručni štab-medicinski tim-fudbaleri.

Kako je trener Aleksandar Stanojević nedavno istakao, ne ulazi se u privatnost igrača kada je on van sportskog centra, kada ide na odmor, no, kada su obaveze u klubu i ekipu u pitanju, to već prevazilazi okvire privatnog i postaje “grupna stvar” koja se podjednako tiče svakoga ko tu grupu čini, bio fudbaler, trener u stručnom štabu, dio medicinskog tima ili, pak, zaposlen u ekonomatu.

Otuda i Stanojević igračima sugeriše da se vakcinišu, napomenuo je da zna granicu dokle to sebi dozvoljava i crno-bijeli imaju sasvim dobar procenat.

Kako “Telegraf” saznaje, ukupno 15 igrača Partizana je primilo neku od vakcina protiv kovida 19, kao i kompletan stručni štab, medicinski tim… Trenutno 12 fudbalera nije vakcinisano, ali u toj grupi je njih četiri ili pet koji su preležali virus i postoji tendencija da će bar još dvojica primiti dozu vakcine.

– Znamo tačno kakav je odziv, 12 igrača nije vakcinisano od cele ekipe. Mislim da će biti njih 10 uskoro koji nisu vakcinisani, a ima nas ukupno 30 u grupi. Znači trećina nije primila vakcinu. E, sad, to je trenutno, videćemo kako će biti, borimo se sa svim i svačim, dajemo maksimum što je do nas da uradimo, ono što nije, ja ne mogu da utičem – rekao je Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 주식커뮤니티
Back to top button