EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Atletico Madrid 2.15, Lazio 1.85

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri para iz liga petice i pomoću sjajnih kvota iz Meridiana.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER CITY – WOLVES – 1-1&3+
Kvota: 1.70
Ako ostvari četiri pobjede u četiri preostala meča u Premijer ligi, Manchester City će ponovo biti šampion Engleske. Ne treba da se obaziru na ostale rezultate i drže u potpunosti sudbinu u svojim rukama. Prva prepreka će biti Wolvesi i nema sumnje da ćemo vidjeti fokusirane “Građane” od samog početka.
Wolvesi su odradili još jednu sezonu u skladu sa očekivanjima. Opstanak niti jednog momenta nije bio ugrožen i to je otprilike sve što je njih zanimalo. U prethodnom kolu su nadigrali Luton sa 2:1 i doći će potpuno rasterećeni na “Etihad”.
Obrazloženje prognoze: Skoro je nezamislivo da Manchester City ispusti bodove ovog vikenda. Igraju protiv rivala koji nema rezultatski imperativ, a koji je pri tome drastično slabiji od njih. Očekujemo da tim Pepa Guardiole ima prednost već nakon 45 minuta i da na kraju trijumfuju u meču u kojem ćemo vidjeti najmanje tri gola.

MONZA – LAZIO – 2
Kvota: 1.85
U svojoj drugoj sezoni u Seriji A, Monza je ostavila dosta sličan utisak kao lani. Konstantno su bili u sredini tabeli i izvjesno će tu završiti i nakon 38 odigranih kola. U zadnje vrijeme je prisutan i određen pad forme pošto su u posljednjih pet mečeva skupili samo dva boda.
Lazio izgleda kao preporođen pod komandom Igora Tudora. Dobili su tri uzastopna meča u domaćem prvenstvu i čvrsto drže sedmu poziciju sa 55 bodova. S obzirom na to koliko težak raspored ima Roma, Biancocelesti se sigurno nadaju da možda mogu dohvatiti i peto mjesto, ali za to je neophodno slaviti u Monzi ove subote.
Obrazloženje prognoze: Lazio definitivno nije ekipa u koju se inače moglo pouzdati kada igraju na gostujućem terenu, ali pod hrvatskim stručnjakom stvari su počele izgledati drugačije. To se najbolje vidjelo protiv Genoe prije par sedmica. Očekujemo da nastave u tom ritmu i da na ovom gostovanju takođe osvoje tri boda.

MALLORCA – ATLETICO MADRID – 2
Kvota: 2.15
Mallorca i dalje matematički nije obezbijedila opstanak u La Ligi iako je bod protiv Cadiza vjerovatno bio ključan za to. Imaju šest bodova više od pomenutog rivala koji je prvi ispod crte i jako je teško zamisliti da se stvari preokrenu u posljednjih pet kola. Pogotovo kada se vidi kakav raspored Cadiz ima.
I za Atletico Madrid je prošlo kolo bilo presudno. Nadigrali su imenjaka iz Bilbaoa sa 3:1 i tako su potvrdili četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Pritisak je sigurno manji na izabranicima Diega Simeonea sada iako su svjesni da posao i dalje nije do kraja završen.
Obrazloženje prognoze: Atletico Madrid je imao velike poteškoće u gostima u zadnje vrijeme, ali ovo je prilika da poprave i tu statistiku. Mallorca spada među najslabije ekipe u La Ligi i vjerujemo da će kvalitet “Jorgandžija” doći do izražaja na “Son Moixu”.
Meridianov tiket dana:
Manchester City – Wolves – 1-1&3+
Monza – Lazio – 2
Mallorca – Atletico Madrid – 2
Ukupna kvota: 6.76
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta, ali ima nešto još bolje!
Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button