FUDBAL

Šta se dešava sa Mesijem: Internetom kruži snimak koji je izazvao bijes navijača

Od kako je iz Barselone stigao u Pariz, Lionel Mesi je malo toga ponudio fudbalskim sladokuscima.

Argentinac tokom svog dosadašnjeg boravka na „Parku prinčeva“ najblaže rečeno ne blista i partije koje pruža daleko su ispod njegovog nivoa i renomea.

Nakon 12 odigranih utakmica u francuskoj Ligi 1, Mesi je u dresu „svetaca“ upisao pet nastupa i za sada nije uspio da se upiše u strijelce dok je u tri utakmice Lige šampiona uspio da postigne isto toliko pogodaka.

Ipak, ono što navijačima Parižana najviše smeta je utisak koji Argentinac ostavlja na terenu, tj. njegov govor tijela koji često odaje odsutnost i nezainteresovanost.

Nakon prvenstvene utakmice sa Lilom, koju je PSŽ dobio rezultatom 2:1, internetom kruži snimak koji je propisno naljutio pristalice tima iz francuske prestonice.

Na tom snimku vidi se kako Mesi bezbrižno stoji kod polukruga pred šesnaestercem godstiju i posmatra akciju svojih saigrača, Nejmara i Kilijan Mbapea na lijevom krilu.

Nakon što Brazilac nije uspio da prodre u kazneni prostor rivala on vraća loptu Mbapeu, koji kraj leve aut linije pokušava da se otarasi svojih čuvara. Za to vrijeme Mesi nepomično stoji na istioj tački, bez vidljive namjere da se priključi akciji i ponudi se mladom Francuzu kao opcija za pas.

Ovo je ozbiljno razljutilo navijače PSŽ koji ističu da je se Mesi ponio previše indolentno, a jesu li u pravu procijenite i sami.

(Blic Sport)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: health tests
Back to top button