EUROKUPOVIFUDBAL

Gent: Biće paklena borba, Srbi su dobar tim

Gent i Partizan, epizoda druga. Sve je jasno pred sutrašnji meč, Belgijancima pobjeda donosi sigurno prvo mjesto u grupi i odmah skok u šesnaestinu finala Lige Konferencije, dok crno-bijele samo trijumf može da ostavi u borbi za poziciju broj jedan.

Gent je dobio prvi duel ova dva tima u Beogradu (1:0), bilo je to jedno od najslabijih izdanja Partizana ove jeseni, međutim, u taboru belgijskih Poglavica vjeruju da ih čeka jako težak meč kod kuće sa srpskim predstavnikom, da neće biti lakše nego u Humskoj.

– Svjestan sam da nas ne čeka lak posao sutra. Biće to paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali prije prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu. Moramo da pokažemo još jednom na semaforu da smo bolji tim. Ne možemo sebi da dozvolimo još jednu utakmicu kao protiv Uniona, rekao je trener Genta Hans Vanhazebruk.

Jako cijeni šef struke Genta ekipu Partizana.

– Imaju izuzetno jezgro tima, a rotiraju tokom cijele sezone. Imaju po dvojicu igrača na svakoj poziciji, dodaje Vanhazebruk.

Utakmica 4. kola Lige Konferencija Gent – Partizan igra se sutra sa početkom u 18.45 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button