FUDBALREGION

MRKELA BIJESAN NA FSS Nećemo dozvoliti da se ponovi „kuhinja“ iz 2017.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela poručio je poslije trijumfa Beograđana u Novom Sadu da neko iz FSS opstruira njegov tim u borbi za titulu sa Partizanom.

– Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška – tvrdi Mrkela.

Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde, smatra Mrkela i dodaje:

– Nećemo nikome poručivati da se leči jer smo takav njegov odnos prema našem klubu i očekivali, ali vam poručujemo da nećemo dozvoliti da se našem klubu ponovi “kuhinja” iz 2017, kada smo brutalno pokradeni, a našem rivalu se mnogi sklanjali uz neviđene medijske pritiske u toj sezoni. FK Crvena zvezda će dati svoj maksimum i na terenu i van terena, poštujuci sportski fer-plej, da osvoji petu uzastopnu šampionsku titulu. I u tome ćemo uspeti – poručuje sportski direktor „crveno-bijelih“.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button