BIHRUKOMET

MLADOST HVATA ZALET Važni bodovi iz Gradiške za povratak u igru

U jednom od derbija osmog kola Prve lige Republike Srpske za rukometaše Mladost je savladala Kozaru u Gradišci sa 34:31 i pokazala da se neće lako odreći visokog plasmana uprkos nešto lošijem startu.
Banjalučani su kontrolisali igru i rezultat tokom svih 60 minuta i stigli do treće pobjede, uz isto toliko poraza. Rezultati bi sigurno bili i bolji da su od početka sezone kompletni, te da nisu, kao u prošlom kolu protiv Hercegovine, ispustili već viđenu pobjedu. Ipak, večeras su bili dosta sigurniji i skoncentrisaniji, pa nisu dozvolili nezgodnom domaćinu da ih ugrozi iako je u samom finišu imao priliku za to. Golman Damir Sopko istako se u prelomnim trenucima meča, bap kao i jedan od iskusnijih Branko Mišanović pa su bodovi otišli za Banjaluku. U ekipi koju je silom prilika vodio Danijel Božić listu strijelaca predvodio je Milan Glumičić sa šest, Dejan Todorović i Trkulja postigli su po pet, a Mišanović i Momčilo Mandić po četiri.
U redovima Kozare Srđan Savić bio je standardno dobar sa osam golova, baš kao i junak pobjede iz prošlog kola protiv Jedinstva 2015 Sandro Popović koji je bio precizan sedam puta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button