FUDBALREGIONTRANSFERI

Real želi Zvezdinog klinca odmah!

Zvezda ima prave dijamante u godištima 2003 i 2004. Jedan od igrača koji bi mogao da bude pravi “kapitalac” crveno-bijelih je Stefan Leković, za koga je interesovanje pokazao slavni Real Madrid, a koji bi već ovog leta to interesovanje mogao i da konkretizuje.

Madridski portal OK Diario piše da su u Realu dobro upoznati sa kvalitetom igrača na pozajmici u Grafičaru i nekadašnjeg kapitena omladinaca Crvene zvezde. Opisuje ga kao supertalentovanog štopera koji donosi svestanost odbranbenom sistemu svoje ekipe.

Realovi skauti su podnijeli vrlo dobre izvještaje o igraču, kod kog se posebno cijeni to što izuzetno dobro igra sa loptom, ima izvrsnu građu i djeluje dominantno na terenu. Isti izvor navodi da Madriđani Lekovića žele da dovedu u Kastilju, razvojni tim Kraljevskog kluba, gdje bi radio pod dirigentskom palicom legendarnog Raula Gonzalesa. Poslije toga bi se sačekao pravi trenutak za njegovu promociju u prvi tim.

Crvena zvezda je zimus napravila pravi potez i produžila ugovor sa svojim “top projektom” do ljeta 2026. godine. Crveno-bijeli planiraju da narednog ljeta promovišu Lekovića u prvi tim, što će dodatno otežati posao Realu.

Na Marakani vjeruju da bi Lekovićeva prodajna cijena mogla da dostigne cifru od čak 15.000.000 evra.

U ovom trenutku, rekord kada su u pitanju prodaje igrača, prema proračunu specijalizovanog portala Transfermarkt, drži Goran Drulić, čiji je transfer u Saragosu iznosio 27.000.000 njemačkih maraka, što se sada procjenjuje na oko 13.000.000 evra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button