FUDBALREGION

Arapi bi Kataija, ima li Zvezda razloga za brigu?

Ključni igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai odavno je produžio ugovor do ljeta 2024. godine, ali postoje klubovi koji imaju sredstva da ga kupe ovog ljeta.

Katai je jedan od najplaćenijih igrača tima, ima zagrantovane lijepe bonuse. Reklo bi se da uživa u Ljutice Bogdana. Kao neko ko je nedavno napunio 31 godinu vrlo je interesantan azijskom tržištu. Ljudi iz Sajudijske Arabije su dolazili da ga gledaju na prošlogodišnjim derbijima. I bili zadovoljni.

Djeluje da će transfer biti teško ostvariv, i da navijači Crvene zvezde ne treba da brinu. Sigurno je da će Katai ostati u crveno-bijelom dresu do kraja evropskih kvalifikacija, sa tendencijom da i dalje uveseljava publiku na Marakani. Prema saznanjima Mocart sporta mnogo kockica trebalo bi da se poklopi kako bi Katai razmatrao ponudu iz Azije.

Prije svega potencijalni poslodavac trebalo bi dobro da se otvori. I da Aleksandru Kataiju ponudi godišnja zagrantovana primanja od 1.500.000 evra. Njima to nije problem, ali treba sve strane da budu zadovoljne.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button