EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Siti šalje ponudu Pogbi?!

Postoje velike šanse da se i oni koji vole i poštuju Pogbu okrenu protiv njega i proglase ga jednim od najomraženijih likova u istoriji Mančester junajteda, pošto se pojavila opcija da franucski reprezentativac ode u – Mančester siti!

List Gardijan je objavio informaciju da u Sitiju ozbiljno razmišljaju o opciji da pošalju Pogbi ponudu. Zna se i da bi to bio ugovor na četiri godine, samo što finansijski detalji nisu objavljeni. Ali, Francuz bi sigurno jako dobro prošao, pogotovo što mu u junu ističe ugovor sa Junajtedom, pa novi klub ne bi morao da plati obeštećenje za njega.

Gardijan tvrdi da je visoki vezista vrlo raspoložen da ostane u istom gradu, samo da pređe na plavu, uspješniju stranu u posljednjoj deceniji.

Prema pravilima u Engleskoj, Siti ne može da pregovora sa Pogbom do završetka sezone, iako mu ugovor ističe u junu, ali neki posredni kontakti očigledno postoje.

Mjesta u sredini terena za Pogbu bi svakako bilo, jer je Fernandinjo već objavio da odlazi iz Sitija kada se završi sezona.

Prelazak Pola Pogbe u Siti ne bi baš prijao navijačima Junajteda, a Francuz bi bio šesti igrači koji bi nosio dres oba kluba, prvo Crvenih đavola, pa onda Građana.

Poslednji u tom nizu bio je Karlos Tevez, koji je takođe direktno prešao na drugu stranu grada, mada je u Junajtedu bio dvije godine kao pozajmljen igrač.

Prije njega za oba kluba igrali su Peter Šmajhel, Endi Kol, Oven Hargrivs, koji je takođe direktno sa Old Traforda otišao na drugu stranu grada, a prije njih je Denis Lou igrao za Siti, pa otišao u Torino, onda se vratio u Junajted, iz kojeg je potom ponovo otišao u Mančester siti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button