FUDBALREGION

IGRAČI PARTIZANA O FINALU KUPA “Bili smo bolji, nismo zaslužili ovo”

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde.

Crno-beli su tako sezonu 2021/2022 završili bez trofeja. Poraz u finalu Kupa prokomentarisali su Saša Zdjelar, Nemanja Stevanović i Siniša Saničanin.

Igrači Partizana smatraju da su bili bolji u utakmici protiv “večitog” rivala, ali da je ostao žal zbog pretrpljenog poraza na ovom meču.

Saša Zdjelar je jasan, nešto mora da se mijenja.

– Imali smo potpuno kontrolu nad utakmicom, ali desile su se dve situacije- jedan šut, stvarno fenomenalan gol, druga situacija gde smo iz našeg napada dobili tu kontru i primili gol. Igrali smo dobro, na kraju nismo pobedili i ostaje žal. Čestitam Zvezdi na sezoni, na ovome što su osvojili, a mi moramo da vidimo šta i kako dalje, jer moramo nešto da menjamo, to je definitivno – zaključio je Zdjelar.

Golman Partizana Nemanja Stevanović smatra da njegova ekipa ovo nije zaslužila.

– Izuzetno je teško bilo šta reći, zaista. Dali smo svoj maksimum, izginuli smo, mislim da smo bili bolji protivnik. Videli ste i sami kako smo primili dva gola, nismo zaslužili ovo, ali šta da radimo, to je fudbal, to je život, moramo glavu gore. Ne znam stvarno šta bih rekao. Jako nam je teško svima, ali mi smo Partizan, Partizan je institucija, to će uvek da bude tako i moramo da se izdignemo iz ovoga i da sledeće sezone damo i više, jer stvarno izgleda da 100% nije dovoljno da se uzme titula ili Kup, moramo dati 200% – navodi Stevanović.

Siniša Saničanin kaže da je crno-belima falilo sreće na ovoj utakmici.

– Pokazali smo da smo bolji, ali očigledno to nije bilo dovoljno. Smatram da nismo imali sreće i na kraju smo izgubili. Velika tuga među nama. Želeli smo za kraj sezone da dođemo do pobede ili trofeja, stvarno smo tako i igrali, ali nažalost to se nije desilo – kazao je Saničanin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button