FUDBAL

Peres dočekao svojih pet minuta “Mbape, taj dječko je zaboravljen”

Predsjednik Real Madrida Florentino Peres stigao je do nove Lige šampiona, a usput je iskoristio priliku i da “pecne” Kilijana Mbapea.

Peres ima odličan osjećaj za posao, pokazao je to ranije sa Zinedinom Zidanom, a zatim i prošlog ljeta kada je vratio Karla Anćelotija koji mu se odužio na najbolji mogući način.

Prethodnih mjeseci Peres nije krio želju da u redove Reala dovede Kilijana Mbapea. Ipak, mladi Francuz je u poslednjem momentu, potpuno neočekivano, riješio da pokazi usmeni dogovor sa Madriđanima i ostane u PSŽ-u, a Perez mu to nije zaboravio.

Nakon što je Real osvojio Ligu šampiona minimalnim trijumfom nad Liverpulom, Peres je dočekao svoj trenutak i “uništio” Mbapea.

– Real Madrid se uvijek trudi da ima najbolje igrače. Mbape? Taj dečko je već zaboravljen, ništa se nije desilo. Ta tema je prošlost, gotova i zaboravljena – rekao je Perez uz šeretski osmeh.

Real je imao savršenu sezonu. Mbape ne postoji, postoji samo zabava Reala

Govorio je Perez i o najboljem igraču utakmice Tibou Kurtoi koji je imao niz fenomenalnih intervencija.

– On je najbolji golman na svijetu, zato smo ga doveli. Navijač je Reala, a Anćeloti je u pravu kada kaže da razliku između Reala i ostalih pravi to ako si navijač našeg kluba. Vidi se da voli Real i gine za grb na terenu – rekao je Peres i dodao:

– Imamo veoma dobar tim. Karim, Vinisius, Rodrigo, svi su izuzetni. O odbrani da ne pričam, fenomalni su.

Perez trenutno “troši” svoj drugi mandat na čelu kluba. Najtrofejniji je predsjednik u istoriji fudbala, a do sada je Real pod njegovim rukovodstvom osvojio šest Liga šampiona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button