EUROKUPOVIFUDBAL

LALATOVIĆ HVALI I UPOZORAVA Biće teško u revanšu, ali smo bolji

Trener Borca Nenad Lalatović pobjedom je debitovao na klupi „crveno-plavih“, pa je razumljivo bio vrlo srećan po završetku utakmice protiv B36 Toršavna (2:0) u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Trijumf Borcu u Modriči donijeli su novajlije Benjamin Tatar i Nedeljko Piščević.

– Jako sam srećan što je moja prva utakmica na klupi Borca bila uspešna. Pobedili smo jako tvrd tim, koji igra dobro i ima sjajne prekide. Preskaču igru dugim loptama i nije se bilo lako nositi s njima. Moji igrači su zasluženo pobedili, mogli smo postići još koji gol. U gostima nas očekuje još teža utakmica, gde ćemo putovati 3.000 kilometara, ali mislim da smo u ovom trenutku kvalitetniji i da Borac zaslužuje da se nađe u drugom kolu – rekao je Lalatović za “Arenu sport”.

Farani su sredinom drugog dijela preuzeli kontrolu i mogli da postignu gol.

– Nismo prepustili inicijativu gostima, imali smo igrača manje u sredini, jer smo igrali sa dva špica nakon što je ušao Momčilo Mrkaić, što nam se isplatilo. Dobre su izmene ušle, pogotovo Aleksandar Subić, koji je centrirao za drugi gol. Ovo je naša prva zvanična utakmica nakon 22 dana priprema, mogu biti jako zadovoljan – naglasio je Lalatović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button