EUROKUPOVIFUDBAL

FK BORAC: Napašćemo na Farskim Ostrvima

Fudbaleri Borca spremni su za revanš protiv ekipe B36 na Farskim Ostrvima. Izabranici Nenada Lalatovića imaju dobar rezultat (2:0) iz prve utakmice i ne namjeravaju da se brane u Toršavnu.

– Očekuje nas teška utakmica sa ekipom B36 na vještačkoj travi i na podlozi gdje su oni navikli igrati. Imamo 2:0, to je lijep rezultat, ali jako je težak da se brani, tako da ćemo ići tamo na Farska Ostrva da igramo napadački fudbal. Nećemo se povući, nećemo braniti rezultat i pokušaćemo da igramo kao da nije bilo golova u prvom meču. Igranjem napadača Johansena, koji nije igrao u prvom susretu oni će sigurno mnogo agresivnije ući u utakmicu. Mi se bez obzira na sve nimalo ne opuštamo, maksimalno ulazimo u ovaj meč, i jedini nam je cilj da prođemo dalje u drugu rundu Lige konferencija. Neće biti opuštanja i neće biti povlačenja, poručio je pomoćnik Nenada Lalatovića, Dragan Šarac.

U prolaz je uvjeren i iskusni defanzivac Nikola Andrić.

– Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo poluvrijeme. Kao i u prvi meč, ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u revanšu. Daćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati, istakao je Andrić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija između B36 i Borca u Toršavnu na programu je u četvrtak od 19.00 časova (18.00 časova po lokalnom vremenu).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button