FUDBALREGION

Poledica digao prašinu: Terzić i Mrkela vs Vučelić i Vazura kao Barselona protiv Zvižda iz Kučeva

Predsjednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” Mirko Poledica podigao je veliku prašinu na truštvenim mrežama komentarišući aktuelnu situaciju u Superligi Srbije.

Poledica, koji je svojevremeno igrao za Vojvodinu, Spartu, Legiju, Čukarički, osvrnuo se dominaciju Crvene zvezde već u uvodna četiri kola, sjajan start Vojvodine i loše stanje u Partizanu – te je sa nekoliko “tvitova” uzburkao javnost.

Najprije je nakon poraza Partizana i pobjede Zvezde, podijelio da su “crveno-bijeli” ušli u istoriju evropskog fudbala, jer su se prije domogli Lige šampiona u sezoni 2023/24. nego što će ući u sezoni 2022/23, a onda je pecnuo i čelnike “crno-bijelih”.

– Terzić i Mrkela vs. Vučelić i Vazura. To vam je kao Barselona protiv FK Zvižd iz Kučeva. To je realnost, Crvenu zvezdu ipak vode fudbalski ljudi, za razliku od ova dva amatera koji su zalutali u fudbal – napisao je Poledica koji je prethodno dao i svoje mišljenje o Vojvodini:

– Vojvodina je u ovom trenutku ispred Partizana zbog toga što klubom upravljaju ozbiljni ljudi i ne mešaju se u rad sportskog sektora. Svako radi ono što najbolje zna, uprava obezbeđuje novac i uslove, a sportski sektor se bavi timom i igrom. Fudbal je prosta igra za pametne – zaključio je Poledica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button