EVROPSKE LIGEFUDBAL

TRENER MAKABIJA O POTENCIJALNOM KOŠMARU Veliki uspjeh, izgubio sam deset godina…

Trener Makabija iz Haife, narednog Zvezdinog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Barak Bakhar je rekao poslije eliminisanja Apolona da je izgubio deset godina života kada su Kiprani dali drugi gol u revanš meču. I zaista je bilo prilično neprijatno jer je ekipa gubila 2:0, dok je u prvom meču slavila 4:0.

– Ostvarili smo veliki uspjeh. Hoćemo da dostignemo naše snove – rekao je trener Bakhar poslije prolaza protiv kiparskog Apolona.

Bilo je veoma nezgodno za ekipu izraelskog šampiona jer su poslije 4:0 kod kuće sada odjednom doveli taj veliki rezultat u opasnost.

– Prije svega u fudbalu sve može da se desi i to smo vidjeli danas. Rezultat nije bio pravi pokazatelj situacije na terenu jer smo imali toliko prilika. Na kraju veliki meč za nas kod kuće nam je dao veliku prednost i zato smo prošli u plej-of. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i bili smo bolji – rekao je trener Bakhar.

Makabi je prošao tešku situaciju u kojoj je primio dva gola u prvom poluvremenu ali je ipak izdržao do kraja i ukupno 4:2 je prošao i ide na Zvezdu.

– Bilo je zastrašujuće. U fudbalu sve može da se desi i drago mi je da se košmar nije dogodio. Izgubio sam deset godina života.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button