BIHFUDBAL

Marinović na predstavljanju bez velikih riječi, ali spreman za velika djela!

Bez velikih riječi, ali spreman za velika djela. Tako bi se ukratko moglo opisati predstavljanje Vinka Marinovića koji je po drugi put u karijeri postao trener Borca.

Stručnjak iz Gradiške koji je Zrinjski i Sarajevo odveo do titule naslijedio jeklubu Banjalučana od Nenada Lalatovića koji je nakon poraza od Leotara (0:1) podnio neopozivu ostavku.

– Velika mi je čast što sam ponovo ovdje i što vodim Borac u kome sam kao igrač i kao trener stekao afirmaciju koja mi je pomogla kako u karijeri tako i u životu. Mogu slobodno reći da me u tih šest godina koliko sam bio u klubu, Borac na neki način odgojio kao i igrača i kao čovjeka – rekao je Marinović.

Vremena za neke veće rezove i promjene nema jer već u strijedu Bora dočekuje Zrinjski u Novom Gradu.

–  Ispred nas je ekipa koja je prošle sezone napravila sjajne uspjehe. Mi prije svega moramo da popravimo odnos prema igri, da budemo prava ekipa jer ako nemamo pravi odnos i energiju onda sve ostalo pada u vodu. Što se tiče same igre pokušavamo nešto u ova dva dana taktički da prenesem na ekipu, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati na terenu – rekao je Marinović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button