FUDBALREGION

Kralj: Ostaju Dijabate i Natho!

Ljetnji prelazni rok je bio turbulentan, a zimski bi mogao da bude zanimljiv. Promijenio je proteklih mjeseci Partizan krvnu sliku, međutim tokom januara neće mnogo mijenjati tim. Naročito kad je riječ o nosiocima.

Među njima su se profilisali Bibars Natho i Fuseni Dijabate, a zbog načina na koji igraju zavladala je među delom Grobara bojazan da bi, možda, mogli da napuste klub, iako je Izraelac ljetos potpisao novi ugovor, a fudbaler iz Malija tek došao. Na takve ideje vrti glavom Ivica Kralj i uvjerava da će dvojica stranaca nastaviti da nose crno-bijeli dres i početkom 2023, a da će u novu godinu ekipa Gordana Petrića ući snažnija.

– Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi „nepristojna“ ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće – pojasniio je novi sportski direktor kluba iz Humske u razgovoru sa Partizanov podkast.

Kao bivšeg golmana, oduševljavaju ga partije Aleksandra Popovića u posljednje vrijeme.

– Verujem kako u Popovića, tako i u Stevanovića i Lukača. Oni su naši čuvari, od njih krećemo ka daljim linijama odbrane. Popović brani fantastično, nadam se da će i u budućnosti biti deo našeg tima – naglasio je Kralj.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button