FUDBAL

Znanje se isplati: Nećete vjerovati kakve poklone je Meridian spremio za fudbalske znalce

Meridian je za fudbalske znalce pripremio najbolje poklone. Svoje bogato iskustvo možeš odlično da unovčiš i ti – znanje se isplati! Kako? Nastavi da čitaš…

Uvijek pogađaš pobjednika, znaš kako doći do najboljih kvota i kako osigurati impresivan dobitak? OK, zaslužuješ TIPSTER titulu. A zaslužuješ i da dodatno profitiraš i to u promociji koju je specijalno za tebe osmislio Meridian

Još nemaš nalog? Ne oklijevaj! Svega nekoliko minuta potrebno je da se registruješ, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

REGISTRUJ SE OVDJE!

Najbolje takmičenje u tipovanju donosi TIPSTER platforma koja je namijenjena korisnicima meridianbet.ba sajta. 

Pravila su jednostavna: svaki dan igrač ima na raspolaganju 5 singlova po 100 poena, u slučaju eventualnog pogotka igrač ide u plus za veličinu pogođene kvote. U slučaju promašenog tipa, igrač ide u minus za ulog od 100 poena. Kolo za tipovanje traje sedam dana, od ponedjeljka do nedjelje.

Da bi igrač konkurisao za novčanu nagradu u toku nedjelje, mora da tipuje minimum na 15 singlova. A pobjednik je igrač koji na kraju kola ima najveći broj poena.

Pravila za TIPSTER su ista kao i za sportsko klađenje.

Da bi zabava bila još veća, TIPSTER nudi još jednu sjajnu opciju, uz pomoć koje možete i svoje prijatelje uključiti u ovu zanimljivu avanturu.

Naime, ako određeni broj ljudi želi da napravi interno takmičenje, postoji mogućnost kreiranja i svoje privatne lige. Uz ovu sjajnu opciju, TIPSTER postaje zabava za sve.

Ako smatraš da imaš dobre analitičke vještine i znaš sve detalje iz fudbalskog svijeta – Meridian je adresa za tebe, jer samo Meridian pruža prliku da osvojiš majstorsku tipster titulu. Ko bi ovo propustio?

Pripremi svoju stretegiju, priključi se najboljoj zabavi i osvoji bonus.

Meridianbet i TIPSTER – idealna kombinacija koja stvara najuzbudljivije takmičenje u tipovanju ikada.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Jako zanimljivo takmicenje i jos kad su pokloni upitanju onda se tek ne propusta!

Back to top button