EUROKUPOVIFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: PSG 2.30, Milan 3.05

Večeras će se igrati četvrto kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
Igraj Ligu šampionskih bonusa!
Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 07. i 08. Novembra, do 21h.

CRVENA ZVEZDA – LEIPZIG – 1 (5.40) X (4.20) 2 (1.60)
Crvena zvezda se i dalje muči da pronađe onu igru i formu koja ih je krasila tokom pripremnog perioda kada je djelovalo da će izraelski stručnjak Barak Bakhar donijeti pravu revoluciju u redove srpskog šampiona. Stvari su se drastično promijenile kada je počela sezona, ali još uvijek nije kasno da crveno-bijeli poprave stvari. Dobar rezultat večeras bi otvorio vrata proljeća u Evropi što bi definitivno bio znak da se stvari okreću u pozitivnom smjeru.
Leipzig u Beograd dolazi poslije dvije jako loše utakmice. Prvo su minimalnim rezultatom (1:0) eliminisani od Wolfsburga u Kupu Njemačke, a onda ih je u subotu Mainz šokantno savladao sa 2:0 u Bundesligi. Dobra stvar za tim Marca Rosea je što su već jednom nogom zakoračili u osminu finala Lige šampiona. Mogu sa dozom rasterećenosti odigrati meč protiv Crvene zvezde jer bi im i bod “završio posao”, mada nema sumnje da bi željeli prekinuti krizu koja postoji.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako mislite da će Crvena zvezda izvući pozitivan rezultat večeras, kvota na 1X je više nego primamljivih 2.40. Ako ukombinujete dvoznak sa brojem golova, onda raste i mogućnost za velikim profitom.
U ponudi Meridiana je veliki broj različitih opcija za tipovanje, a neke koje izdvajamo su:
• 1X&GG (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i oba tima daju gol) – 3.50
• 1X&2-4 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 2-4 gola na meču) – 3.70
• 1X&3+ (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i najmanje tri gola na meču) – 5.20
• 1X&I2+ (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 5.75
MILAN – PSG – 1 (3.05) X (3.45) 2 (2.30)
Kriza Milana je nastavljena u subotu kada je Udinese šokantno pobijedio 1:0 na “San Siru” u okviru Serie A. Prošlo je mjesec dana od kada su Rossoneri posljednji put trijumfovali u bilo kom takmičenju i klupa Stefana Piolija je sve užarenija. Milan u Ligi šampiona nije postigao niti jedan gol u tri odigrane utakmice i to će morati da se promijeni da bi ostali u igri za osminu finala.
Od trenutka kada je PSG izgubio od Newcastlea sa 4:1, kao da se nešto promijenilo u redovima “Svetaca”. Mnogo su se uozbiljili, a samim time su krenuli i bolji rezultati. Dobili su četiri utakmice u domaćem prvenstvu, a na “Parku prinčeva” je Milan savladan sa 3:0. Ukoliko i u “gradu mode” nadigraju Rossonere, kaparisaće mjesto u narednoj fazi Lige šampiona.
Samo u Meridianu možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.
Ako sa utakmice Milan-PSG odigrate sljedeće tipove:
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Oba tima daju gol
• Milan daje više od 0.5 golova u prvom poluvremenu
• PSG daje manje od 3.5 gola na utakmici
Kvota će biti 3.56!
U ranijem terminu Lige šampiona večeras, Borussia Dortmund će dočekati Newcastle, dok će Shakhtar kao nominalni domaćin igrati protiv Barcelone u Hamburgu.
U ostalim utakmicama od 21h, Atletico Madrid će ugostiti Celtic, Lazio igra na “Olimpicu” protiv Feyenoorda, Young Boys gostuje kod Manchester Citya, dok Porto čeka Antwerp na “Dragau”.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u novembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button