EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve mečeve iz liga petice: Bor. Dortmund 1.50, At. Madrid 1.40

Nekoliko interesantnih utakmica se igra u okviru Bundeslige i La Lige večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

BORUSSIA DORTMUND – MAINZ – 1 (1.50) X (4.90) 2 (5.80)
Ni na gostovanju kod Augsburga u subotu Borussia Dortmund nije uspjela da ostvari pobjedu. Sve su dalje i dalje od četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone, tako da će tim Edina Terzića morati da uđe u seriju pobjeda što je prije moguće.
Večeras će na “Signal Iduna Parku” gostovati Mainz u okviru 16. Kola Bundeslige. Oni igraju jednu od najgorih sezona u posljednjoj deceniji i u zoni su ispadanja. Jedini trijumf ostvarili su protiv Leipziga početkom novembra, a pomogla nije ni smjena trenera.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Krajnje je vrijeme da Borussia Dortmund ostvari trijumf u Bundesligi, a Mainz je idealna “žrtva”. Ako i vi očekujete trijumf “Milionera”, ali kvota 1.50 vam nije dovoljno privlačna onda Meridian ima pravu igru za vas.
“Trodupla opklada” vam daje mogućnost da kombinujete ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena, a kvote su izvanredne.
Možete kombinovati čak 81 različitu opkladu sa pobjedom Borussije Dortmund, a četiri koje izdvajamo za ovaj meč protiv Mainza su:
• 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Borussije Dortmund, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.45
• 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Borussije Dortmund, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.80
• 1&I 0-1&II 2+ (pobjeda Borussije Dortmund, 0-1 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.80
• 1&I 2+&II 1-2 (pobjeda Borussije Dortmund, najmanje dva gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.90

ATLETICO MADRID – GETAFE – 1 (1.40) X (4.80) 2 (8.80)
Atletico Madrid je u subotu izgubio sa 2:0 od imenjaka iz Bilbaa. Na taj način su vjerovatno sebi stavili do znanja da je titula u La Ligi nemoguća misija ove sezone. Za ugroziti Real Madrid je potrebno da se pobjeđuje iz sedmice u sedmicu, a “Jorgandžije” to ne čine.
Ovog utorka Atletico Madrid očekuje nimalo jednostavan zadatak pošto im u goste dolazi Getafe koji igra sjajno u zadnje vrijeme. Oni su u prošlom kolu pregazili u gostima Sevillu sa 3:0 i na taj način su potpisali otkaz Diegu Alonsu.
“Bet Builder” je igra koja vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
“Bet Builder” je moguće pronaći samo u ponudi Meridiana, a ako se odlučite za ovu igru na utakmici Atletico Madrid-Getafe i odigrate npr. sljedeće tipove:
• Pobjeda Atletico Madrida
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Atletico daje prvi gol na meču
• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu
Kvota će biti 3.04!
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u decembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button