EVROPSKE LIGEFUDBAL

Izvanredne kvote u Meridianu za sve mečeve iz liga petice: Arsenal 2.35, Inter 1.85

Nekoliko velikih evropskih derbija nas očekuje danas u ligama petice, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ARSENAL – LIVERPOOL – 1 (2.35) X (3.60) 2 (2.90)

Arsenal je uspio pobjedama protiv Crystal Palacea i Nottingham Foresta da prekine niz loših rezultata u Premijer ligi i sada imaju priliku da se dodatno nagrade i približe vrhu tabele. U goste im dolazi lider Liverpool i veća motivacija od toga za tim Mikela Artete nije potrebna. 

Liverpool je već sedam dana na svim naslovnicama sportskih medija u Evropi, a razlog je Jurgen Klopp. Njemački stručnjak je odlučio da napusti klub na kraju sezone i to je ostavilo sve u šoku. Ipak, tako nešto može imati samo pozitivan efekat na igrače jer će svi željeti da se Klopp oprosti sa titulom. U dobroj su poziciji, ali neće biti lako zadržati prvo mjesto.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U zadnje vrijeme su mečevi Arsenala i Liverpoola bili veoma interesantni i sa dosta golova, te vjerujemo da će to biti slučaj i sada. To je prilika da iskoristite sve benefite Meridianove bogate ponude, a u njoj se nalazi i Bet Builder.

To je igra pomoću koje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu. Ako npr. sa utakmice Arsenal-Liverpool odigrate sljedeće tipove:

  • Više od 3.5 gola na utakmici
  • Oba tima daju gol
  • Arsenal manje od 3.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu

Kvota će biti 4.30!

INTER – JUVENTUS – 1 (1.85) X (3.50) 2 (4.55)

Inter se u prošlom kolu vratio na vrh Serie A nakon minimalne pobjede na gostovanju kod Fiorentine. Strahovao je tim Simonea Inzaghija do samog kraja na “Artemio Franchiju”, Nicolas Gonzalez je čak promašio i penal u drugom poluvremenu, ali Nerazzurri su ostali neporaženi. Sada će imati šansu da dodatno zacementiraju prvo mjesto, ali moraju nadigrati glavnog rivala u borbi za scudetto.

Razlog za povratak Intera na vrh tabele je kiks Juventusa koji je odigrao “mršavih” 1:1 sa Empolijem na svom terenu. Već od 16. minute Bianconeri su ostali bez Arkadiusza Milika koji je dobio crveni karton i to je umnogome uticalo na konačan rezultat. Priliku za iskupljenje će imati ovog vikenda i ne treba sumnjati da Juventus neće odstupiti od svog defanzivnog fudbala koji im je donio uspjeha ove sezone.

Dupla sigurica” je jedna od igara koju možete pronaći isključivo u ponudi Meridana. Dovoljno je da se dogodi samo jedan od dva potencijalna scenarija i tip će biti dobitan.

U ponudi je veliki broj različitih duplih sigurica za meč Inter-Juventus, a neke koje izdvajamo su:

  • 1 ili 4+ (pobjeda Intera ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.55
  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.70
  • 2 ili I2+ (pobjeda Juventusa ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 2.15
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.50

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button