EVROPSKE LIGEFUDBAL

U Meridianu su najveće kvote za sve mečeve: Leeds 1.65, Southampton 1.55

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva FA Cupa i najvećih kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

COVENTRY – SHEFFIELD WEDNESDAY – GG3+
Kvota: 2.25

Coventry ima jednu od najboljih sezona u ovom vijeku. Nalaze se na sedmom mjestu u Championshipu i imaju realnu šansu da se izbore za nastup u play-offu. Ako bi u tome uspjeli, imali bi šansu da se vrate u Premijer ligu nakon 23 godine.

Sheffield Wednesday je u dosta goroj poziciji jer zaostaju osam bodova za Huddersfieldom koji je prvi iznad crte. FA Cup im definitivno nije na listi prioriteta u ovom trenutku, ali dobar rezultat u Coventryu bi im možda dao zamajac za nastavak prvenstva.

Obrazloženje prognoze: Ovo će biti četvrti meč Coventrya i Sheffield Wednesdaya u razmaku od samo 40 dana. Svaki put su postignuta minimalno dva gola i očekujemo da identičan scenario vidimo i sada. Odlična kvota 2.25 je razlog zašto biramo 3+ uz to da oba tima daju gol.

PLYMOUTH – LEEDS – 2
Kvota: 1.65

Plymouth je u zadnje vrijeme uhvatio odličnu formu. Imaju dvije uzastopne pobjede u Championshipu, a posljednji poraz je doživljen još krajem kalendarske 2023. godine kada ih je Southampton nadigrao rezultatom 2:1.

Fantastično igra i Leeds. Oni su u seriji od pet trijumfa u Championshipu i nezadrživo jurišaju ka drugoj poziciji koja garantuje povratak u Premijer ligu Engelske. Crysencio Summerville, Daniel James i Joel Piroe su kombinovano postigli 32 gola u prvenstvu i od njih će se najviše očekivati i večeras.

Obrazloženje prognoze: Leeds bi morao da shvati Plymouth mnogo ozbiljnije nego prije osam dana. Tada su na teren istrčali u kombinovanom sastavu, dok je sada realnije da vidimo najbolje igrače na terenu koji će pomoći da se osigura nastup u osmini finala FA Cupa.

SOUTHAMPTON – WATFORD – 1
Kvota: 1.55

Southampton definitivno nije očekivao da ispadne iz Premijer lige prošle sezone, ali su na dobrom putu da se vrate u elitni rang engleskog fudbala. Drže drugu poziciju i čini se da im je Leeds jedini pravi protivnik pošto je četvrtoplasirani Ipswich u velikoj krizi.

Watfordu će trebati pravo čudo da izbori promociju u Premijer ligu. I dalje imaju teoretske šanse da se domognu plej-ofa, ali moraće drastično da unaprijede svoju formu. Proteklog vikenda su kod kuće poraženi od Cardiffa i to je najbolji pokazatelj njihovih problema.

Obrazloženje prognoze: Watford je na zadnje četiri utakmice u svim takmičenjima postigao samo dva gola. Imaju probleme sa realizacijom i teško mogu parirati Southamptonu koji je u zadnjih pet mečeva čak 14 puta tresao protivničku mrežu.

Meridianov tiket dana:

Coventry – Sheffield Wednesday – GG3+
Plymouth – Leeds – 2
Southampton – Watford – 1

Ukupna kvota: 5.75

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button