EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Chelsea 3.05, Aston Villa 2.15

Večeras ćemo dobiti posljednjih pet učesnika osmine finala FA Cupa, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ASTON VILLA – CHELSEA – 1 (2.15) X (3.45) 2 (3.05)

Nakon teškog poraza od Newcastlea, Aston Villa je odgovorila ubjedljivom pobjedom protiv Sheffield Uniteda i sada su opet na poziciji koja vodi u Ligu šampiona. S obzirom da postoji šansa da i petoplasirana ekipa završi u elitnom takmičejnu evropskog fudbala, jasno je koliko je klub iz Birminghama blizu istorijskog rezultata.

Chelsea s druge strane ne može da se pohvali ničim dobrim. Eksperiment sa Mauriciom Pochettinom je propao i već sada “Plavci” mogu da se okrenu planovima za narednu sezonu. Osim ako ne osvoje FA Cup, evropski fudbal se opet neće igrati na “Stamford Bridgeu” i svi uloženi milioni se nisu isplatili.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od najpopularnijih igara u klađenju na fudbal je “Dupla sigurica”. Pomoću ove igre, tip je dobitan i kada se desi jedan od dva navedena scenarija, a možete je pronaći samo u ponudi Meridiana.

Za meč Aston Villa-Chelsea, u ponudi je veliki broj različitih duplih sigurica, a neke koje izdvajamo su:

  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.50
  • 1 ili 4+ (pobjeda Aston Ville ili najmanje četiri gola na meču) – 1.55
  • 2 ili I2+ (pobjeda Chelsea ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.70
  • D3+ ili G3+ (jedna ili obje ekipe daju najmanje tri gola na meču) – 2.40

NOTTINGHAM FOREST – BRISTOL CITY – 1 (1.55) X (4.10) 2 (5.40)

Nottingham Forest je dosta popravio formu od momenta kada su promijenili trenera, ali i dalje je pred njima grčevita borba za opstanak u Premijer ligi. Dobar rezultat u FA Cupu definitivno nije prioritet što znači da bi Nuno Espirito Santo mogao večeras poslati na teren veliki broj rezervista.

Situacija je potpuno drugačija kod Bristol Citya. Oni su na 14. mjestu u Championshipu i kup utakmica predstavlja veliko uzbuđenje za njih. Imaju deset bodova više od QPR-a koji je prvi ispod crte, dok su im mjesta koja vode u plej-of nedostižna. To znači da će njihov fokus biti dosta veći nego Nottinghamov.

Bet Builder je igra koja vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice Nottingham Forest-Bristol City odigrate u Meridianu pomoću Bet Buildera sljedeće tipove:

  • Više od 2.5 gola na utakmici
  • Oba tima daju gol
  • Nottingham Forest daje manje od 3.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 golova u prvom poluvremenu

Kvota će biti 4.15.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button