BIHFUTSALKOŠARKA

MERIDIANBET UNIVERZITETSKA LIGA: Zajedno do pehara

Kompanija Meridian je generalni sponzor novog sportskog takmičenja studenata u Banjaluci – Meridianbet Univerzitetske sportske lige Banja Luka.

Organizator ovog takmičenja je studentski parlament, a Meridian se pobrinuo da ih podrži od samog početka.

Liga će trajati od marta do kraja juna, učestvovaće studenti svih banjalučkih fakulteta i takmičiće se u futsalu i košarci.

– Ovi mladi ljudi su za primjer društvu jer dokazuju da je, pored akademskih dostignuća, veoma bitno i voditi zdrav život. Sa zadovoljstvom smo podržali njihovu inicijativu i trud, te se nadamo da će liga samo rasti i privlačiti sve veći broj takmičara – rekli su u Meridianu.

Predsjednik Meridianbet Univerzitetske sportske lige Banja Luka, Nenad Đorđić, zahvalio se Meridianu za podršku i pozvao sve ljude da dođu na tribine K4 terena, gdje će se liga održavati, i time uveličaju ovu manifestaciju.

– Iskoristio bih priliku da se zahvalim kompaniji Meridian koja nas je prva podržala u ovom projektu i time još jednom pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja želi da pomogne razvoj zajednice u kojoj egzistira – rekao je Đorđić.

Pojasnio je da je ideja za Meridianbet Univerzitetsku sportsku ligu Banja Luka nastala po ugledu na studentske lige koje se organizuju u SAD i iz želje za dodatnim zabavnim i rekreativnim sadržajem za studente u našem gradu.

– U ovogodišnjem, prvom izdanju lige, takmičenje će biti organizovano u futsalu i košarci, gdje ćemo šampiona dobiti na finale foru-u, koji se održava nakon završenog ligaškog dijela. Želja nam je da u narednim sezonama uključimo još sportova, kao što su odbojka i rukomet, ali i da ligu proširimo na ostale univerzitete u BiH – rekao je Đorđić.

Meridian je i prethodnih godina bio uz studente, te su zahvaljujući podršci ove kompanije putovali na svjetska i regionalna takmičenja, apsolventska putovanja, donirana im je sportska oprema… Meridian je bio i sponzor tradicionalnih Studentskih igara u Banjaluci, te pomogao izdavanje časopisa “Iustitia”, najstarijeg studentskog časopisa na ovim prostorima.

– Dom omladine u Banjaluci dobio je savremenu multimedijalnu opremu zahvaljujući Meridianu, jer smo bili sponzor studentskog takmičenja e-sport koje se tu održalo i ovakve akcije planiramo i u budućnosti – rekli su u Meridianu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button