EUROKUPOVIFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Real Madrid 2.85, Manchester City 2.45

Večeras startuje četvrtfinale Lige šampiona, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
Igraj Ligu šampionskih bonusa!
Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 09.04. – 10.04.2024. do 21h.

ARSENAL – BAYERN – 1 (1.75) X (4.10) 2 (4.50)
Kiks Liverpoola protiv Manchester Uniteda je “gurnuo” Arsenal na prvo mjesto u Premijer ligi i sada tim Mikel Artete nastavlja da juriša na oba velika trofeja. U Ligi šampiona su se mnogo mučili u dvomeču sa Portom u prethodnoj fazi, ali su prošli dalje poslije boljeg izvođenja penala. Sada mogu igrati dosta rasterećenije protiv Bayerna i upravo takva verzija “Tobdžija” bi mogla da bude njihova najbolja.
Bayern je i prethodnog vikenda nastavio da posrće u Bundesligi. Izgubili su sa 3:2 od Heidenheima i ne dočekuju ovo četvrtfinale Lige šampiona u najboljem raspoloženju. Thomas Tuchel će gotovo sigurno napustiti Minhen na ljeto, osim ako bi nekim čudom uspio sve da preokrene za 180 stepeni i na taj način odvede Bayern do samog kraja u najelitnijem klupskom takmičenju Starog kontinenta.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
“Bet Builder” je igra koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana, a ona vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
Ako npr. sa utakmice Arsenal-Bayern odigrate sljedeće tipove u “Bet Builderu”:
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Oba tima daju gol
• Arsenal daje manje od 2.5 gola na utakmici
• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu
Kvota će biti 3.68!

REAL MADRID – MANCHESTER CITY – 1 (2.85) X (3.60) 2 (2.45)
Real Madrid je ponovo uhvatio sjajnu formu i to u najboljem mogućem trenutku. Dobili su tri meča u nizu u La Ligi, a zbog finala Kupa Španije, imali su devet dana da se pripreme za ovaj okršaj protiv Manchester Citya. Carlo Ancelotti je sigurno taj period iskoristio na najbolji mogući način i nema sumnje da će imati spremnu taktiku za aktuelnog prvaka Evrope.
Dok se Real Madrid pažljivo spremao za “Građane”, Manchester City je na rasporedu imao mečeve protiv Aston Ville i Crystal Palaca. U oba duela su postigli po četiri gola, a posebno su se istakli Erling Haaland i Kevin De Bruyne. Pep Guardiola na toj strani nema problema, ali Španac će morati da pronađe način da zakrpi rupe u odbrani uzrokovane povredama Nathana Akea i Kylea Walkera.
Real Madrid i Manchester City su odigrali šest utakmica u Ligi šampiona u posljednje četiri godine i u pet navrata su obje ekipe postigle gol. Jedini put kada se to nije desilo bilo je u maju prošle godine kada su “Građani” slavili sa 4:0. To je samo dokaz koliko atraktivne mečeve igraju, a ako vjerujete da će tako biti i sada, Meridian ima pravu opciju za vas!
“Dupla opklada u kombinaciji sa GG” se nudi u raznim opcijama i fantastičnim kvotama. Samo neke koje izdvajamo su:
• GG&2-5 (oba tima daju gol i 2-5 golova na meču) – 1.80
• GG&I1-3&II1-3 (oba tima daju gol, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.50
• GG&I2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.00
• IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 4.40
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button