EUROKUPOVIFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: PSG 2.00, Atletico Madrid 1.80

I večeras će na programu biti dva fantastična meča u Ligi šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 09.04. – 10.04.2024. do 21h.

ATLETICO MADRID – BORUSSIA DORTMUND – 1 (1.80) X (3.75) 2 (4.60)

Atletico Madrid ne igra impresivnu sezonu, ali sve liči na one sezone kada je Diego Simeone vodio “Jorgandžije” do finala Lige šampiona. Dosta se muče u La Ligi, često kiksaju protiv dosta slabijih timova, ali u najvažnijim mečevima izvlače najbolje. Tako je bilo u osmini finala protiv Intera, a činjenica je da u igračima kao što su Antoine Griezmann, Memphis Depay i Alvaro Morata imaju i veliki kvalitet u napadu.

Slična paralela se može povući i sa Borussijom Dortmund. Činilo se da su na odličnom putu kada su nadigrali Bayern, ali poraz od Stuttgarta je sve šokirao. Leipzig je preuzeo četvrto mjesto i “Milioneri” će morati da izdignu svoju igru dosta ako žele biti dio Lige šampiona i naredne jeseni. Naravno, jedna karta se čekira i osvajanjem ovosezonskog takmičenja, međutim to bi bio baš podvig ako bi se dogodilo.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ponuda Meridiana je prepoznatljiva i po velikom broju raznih specijala koje ne možete pronaći nigdje drugo, a neki zanimljivi za meč Atletico Madrid-Borussia Dortmund su:

  • Glavni sudija gleda VAR na meču – DA (2.80) NE (1.40)
  • Autogol na utakmici – DA (9.00)
  • Penal u prvom poluvremenu – DA (5.50)
  • Penal na meču – DA (3.10) NE (1.35)

PSG – BARCELONA – 1 (2.00) X (3.90) 2 (3.65)

Uz sve probleme i čitavu sagu oko Kyliana Mbappea, mora se priznati da PSG izgleda fantastično na terenu. U Ligi 1 je titula de facto ovjerena, stigli su i do finala Kupa Francuske gdje će odmjeriti snage sa Lyonom, a u Ligi šampiona su i dalje u takmičenju. I ne samo to, nego će imati i više nego realne šanse da stignu do polufinala ako prikažu svoje najbolje izdanje u dvomeču sa Barcelonom.

Katalonci definitivno izgledaju kao preporođeni od momenta kada je Xavi najavio odlazak na kraju sezone. Kao da je to trgnulo čitav tim jer od tada igraju svoj najbolji fudbal u sezoni. U La Ligi i dalje zaostaju osam bodova za Real Madridom, ali fokus je prebačen na Ligu šampiona i sigurno im motiva neće nedostajati u ovim okršajima sa PSG-om. A na sve to, nikakav pritisak ne postoji.

Dupla sigurica” je igra pomoću koje je tip pogođen i kada se desi samo jedan od dva navedena scenarija, a možete je pronaći samo u Meridianu.

Za utakmicu PSG-Barcelona je u ponudi mnogo različitih duplih sigurica, a neke koje izdvajamo su:

  • 1 ili 4+ (pobjeda PSG-a ili najmanje četiri gola na meču) – 1.45
  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.50
  • 2 ili I2+ (pobjeda Barcelone ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.75
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.80

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button