EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ekspertski tiket dana: Dvije “dvojke” i goleada u Bundesligi recept za uspjeh!

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od liga petice i uz pomoć Meridianovih kvota.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER UNITED – LIVERPOOL – 2
Kvota: 1.75

Iako Erik ten Hag često govori o stvarima koje bi mogle da se dese naredne sezone, utisak je da će biti iznenađenje ako holandski stručnjak ostane na klupi Manchester Uniteda. “Crveni đavoli” izvjesno neće biti dio Lige šampiona na jesen nakon šokantnog poraza od Chelsea i veoma je moguće da će se na ljeto dogoditi potpuni reset.

Taj reset je siguran u Liverpoolu jer Jurgen Klopp odlazi i to će označiti kraj jedne od najuspješnijih era u istoriji ovog kluba. Ipak, prije nego što dođe do razlaza sa njemačkim stručnjakom, svi su u ujedinjeni u namjeri da se osvoji titula u Premijer ligi. A pobjeda na “Old Traffordu” bi ih održala na prvom mjestu.

Obrazloženje prognoze: Iako najveći engleski derbi nikad nije lako prognozirati, čini se da je Liverpool u mnogo boljoj situaciji. Ne samo da igraju bolje nego Manchester United, nego imaju i veći motiv jer po prikazanom u zadnja dva meča, čini se da su igrači Man. Uniteda u potpunom nokdaunu.

CAGLIARI – ATALANTA – 2
Kvota: 1.75

Cagliari je pobjedama protiv Empolija i Salernitane kupio nadu da bi i naredne sezone mogao biti dio Serie A. Do kraja imaju jedan od najtežih rasporeda gledajući sve ekipe koje se bore za opstanak, tako da bi pozitivan ishod ovog vikenda bio od ogromnog značaja.

Atalanta je seriju jako loših rezultata u domaćem prvenstvu prekinula tako što je odigrala najbolji meč u sezoni. Razbili su Napoli sa 3:0 na stadionu “Diego Maradona” i da dišu Romi za vrat u borbi za petim mjestom koje će gotovo sigurno voditi u Ligu šampiona zbog sjajnog koeficijenta koji Italija ima.

Obrazloženje prognoze: Za obje ekipe je ovaj meč ekstremno važan, ali Atalanta definitivno može igrati u nekoliko brzina više. Protiv Napolija su pokazali za šta su sve sposobni i sumnjamo da će ih zaustaviti Cagliari sada kada su prišli jako blizu Romi.

HOFFENHEIM – AUGSBURG – GG&3+
Kvota: 1.70

Činilo se da je Hoffenheim na odličnom putu da se izbori za sedmo mjesto i nastup u Ligi konferencija, ali ta pozicija im je “oteta” upravo od Augsburga zbog tri vezana poraza koja ima tim Pellegrina Matarazza. Protiv Bayer Leverkusena su ostavili odličan utisak prošle sedmice, ali bilo je dovoljno samo za častan poraz.

Na lošim rezultatima Hoffenheima je najviše profitirao Augsburg. Oni su osvojili 13 bodova u zadnjih pet kola u Bundesligi i nalaze se u odličnoj poziciji da izađu u Evropu nakon devet godina. Njima će ovdje “igrati” i bod, dok bi u slučaju trijumfa zaprijetili i šestoplasiranom Eintrachtu iz Frankfurta.

Obrazloženje prognoze: Hoffenheim i Augsburg su imali niz od osam međusobnih duela na kojima je “padalo” najmanje tri gola, ali onda je to prekinuto od avgusta 2022. godine. Sada su u seriji od četiri odigrane utakmice na kojima je bilo manje od tri pogotka i vrijeme je da se to promijeni. Oba tima igraju ultra ofanzivno u zadnje vrijeme i nemamo dilemu da će se obje mreže tresti večeras.

Meridianov tiket dana:

Manchester United – Liverpool – 2
Cagliari – Atalanta – 2
Hoffenheim – Augsburg – GG&3+

Ukupna kvota: 5.21

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button