ATLETIKAOSTALI SPORTOVI

Jelena Gajić oborila rekord BiH, sekunda i 16 stotinki je dijele od norme za EP

Atletičarka Prnjavora Jelena Gajić oborila je dvoranski rekord BiH na 800 metara i jedna sekunda i i 16 stotinki je dijele od norme za Evropsko dvoransko prvenstvo u Poljskoj.
Ona je danas 800 metara istrčala za 2:06,66 minuta što je bilo najbolje vrijeme na seniorskom dvoranskom Prvenstvu Srbije u Beogradu. Iz Atletskog kluba Prnjavor su podsjetili da je Gajićeva u februaru prošle godine oborila seniorski rekord Bibe Kajan star 34 godine (2:08,15), te da je vlastiti rekord popravila dva puta u posljednjih 15 dana (2:07,46 i 2:06,66). Gajićevoj je potrebno još 1 sekunda i 16 stotinki za ostvarenje norme za Evropsko dvoransko prvenstvo u Poljskoj.
Imaće još dvije prilike da ostvari normu, na Balkanskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu i na Međunarodnom atletskom mitingu Serbia Indoor u Beogradu.

Odličan nastup imao je Damjan Grumić koji je na 3.000 metara istrčao lični rekord 9:12,28 minuta. Njega sljedeći vikend očekuje nastup za reprezentaciju na Juniorskom dvoranskom prvenstvu Balkana u Sofiji, saopšteno je iz kluba.
FOTO: Atletski klub Prnjavor

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: 방콕밤문화
Back to top button