ATLETIKAOSTALI SPORTOVI

Cicibani i cicibanke Prnjavora šampioni Republike Srpske

Cicibanke i cicibani Atletskog kluba Prnjavor novi su šampioni Republike Srpske. Oni su juče bili najuspješniji u Brčkom na Ekipnom prvenstvu Republike Srpske u krosu.

“Treću godinu za redom naši cicibani i cibanke osvajaju titule. Ženska cicibanska ekipa u sastavu Neda Radulović, Jana Živković, Lidija Kovačević i Marija Jelić ubjedljivo je osvojila prvo mjesto dok su cicibani bili još dominantniji u sastavu Filip Radulović, David Mirković i Gregor Kašić takođe pobjedivši sa maksimalnim brojem bodova”, rekao je trener Željko Petrović.

“Da pored mladih snaga Prnjavor ima odlične trkače i trkačice u glavnim seniorskim trkama, dokazale su seniorke sa titulom vicešampiona Republike Srpske u sastavu Jelena Gajić, Jovana Ivanković i Dajana Ivanković. Muški seniorski tim se takođe okitio vicešampionskom titulom Republike Srpske u sastavu Nikola Petrović, Damjan Grumić i Miloš Batinić. Zapažene nastupe imale su i pionirke i juniorke sa osvojenim 4. mjestima. Odlične nastupe naših takmičara potvrdili su i plasmani u sveukupnom poretku. Ženski tim AK Prnjavor je zauzeo drugo mjesto, a muški treće mjesto apsolutno u Republici Srpskoj”, saopšteno je iz AK Prnjavor.

Sljedeći nastupvtakmičari Prnjavora imaju na 22. Međunarodnoj uličnoj trci u Prnjavoru koja će se održati 26. marta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button